Mașina ta încă nu are navigație auto dedicată?

Mai ții minte că atunci când erai mic faptul de a fi ”cel mai tare din parcare” era un adevărat obiectiv, un țel pe care trebuia să îl atingi cu orice preț. Pe atunci stăteai și visai cu ochii deschiși la ultimul model de mașină care era invariabil un BMW sau orice altă marcă se întâmpla să conducă tatăl, unchiul sau vecinul tău, după caz și posibilități. Acum ești om în toată regula și te gândești că, indiferent de ce ai conduce, un sistem de navigație auto dedicată este esențială pentru a fi cu adevărat ”cel mai tare din parcare”.

Ai ajuns la acest articol pentru că vrei să fii convins să îți iei, în sfârșit navigația aia la care tot visezi de așa mult timp. Ei bine, asta e fix treaba mea, să te conving. Nu doar atât dar, vei putea vedea și modele de navigații dedicate de la Navi GPS, pentru ca treaba ta să fie mai ușoară. Așadar iată câteva motive:

Nu, o navigație auto dedicată nu e doar un GPS

Probabil că îți repeți din nou și din nou același lucru: ”ce rost are să dau bani pe un sistem de navigație dacă eu oricum am telefonul pe care îl pot folosi oricând pentru GPS. În plus, nici nu călătoresc așa mult”.

Ei bine, raționamentul tău e lăudabil, vrei să dai banii doar pe ce este nevoie. Totuși, este greșit. Asta pentru că o navigație auto cu Android face mai mult decât să îți indice pe unde să o iei, deși asta ai putea crede la prima vedere.

Este un instrument care îți facilitează comunicarea și divertismentul în mașină. Astfel, muzica ta preferată pe care o asculți doar pe o aplicație din telefon, o poți asculta în toată mașina. Ai puterea de a accesa aplicațiile favorite de pe telefon direct de pe ecranul navigației. Știu, foarte cool! Unde mai pui că o controlezi prin touchscreen deci după ce instalezi un astfel de dispozitiv, următorul pas va fi să îți cumperi elice pentru mașină. Va fi așa de futuristică încât practic este o mașină zburătoare (un alt vis de al tău, dar toate la timpul lor).

Cel puțin la interior o sa ai cea mai tare mașină din parcare

Recunoaște că atunci când i-ai spus prietenului tău: „Ce faci măi? Ți-ai băgat navigație? Tare!”, ai fost puțintel invidios că tu nu ai una.

Asta pentru că, oricum ai întoarce-o, mașina ta va arăta de 10 ori mai bine cu o navigație modernă. Îți dorești și tu confortul de a apasă un ecran și a avea acces la o multitudine de funcții care îți pot face experiența condusului mai plăcută. În plus, vrei și tu să vină cineva și să se minuneze când vede navigația.

Unde mai pui că o astfel de investiție te va ajuta să crești destul de mult prețul mașinii atunci când vei vrea să o vinzi.

E și păcat să nu te bucuri de toate avantajele pe care tehnologia de azi ți le poate oferi, mai ales atunci când mașina ta arată ca cele mai cool mașini pe care le ”pilotai” tu când te jucai jocuri video.

Vei conduce cea mai sigură mașină din parcare

Un lucru foarte fain pe care o navigație auto o poate face este acela că se poate asocia cu o cameră de marșarier. Aceasta este mâna dreatpă a tuturor celor care sunt îngroziți de parcatul cu spatele sau de realizatul oricărei manevre în marșarier. De fapt, este practică și pentru șoferii experimentați. Aceștia nu vor să recunoască, dar sunt situații când și ei au emoții la unele parcări.

Așadar, dacă te-ai săturat să îți iei mașina la pași de tango atunci când vrei să parchezi, o astfel de cameră este salvatoare.

Acesta nu este singurul aspect care te ajută să eviți eventualele pocniri din trafic sau parcări.

Știm cu toții că este foarte periculos să ai telefonul în mână atunci când conduci. Iar dacă tu, cel sau cea care citește acest articol ești persoana aia care citește sau scrie mesaje pe telefon atunci când conduce, ai dreptul să îți fie rușine (mai mult nu pot să îți spun pentru că nu sunt polițist și nu te pot penaliza mai grav).

Mai ales tu, ar trebui să ai un sistem de navigație în mașină, în special unul care este (atenție mare!), conectat la volan. De ce vrei ca navigația să fie conectată la volan? Pentru că ai un volan cu comenzi, din acela cu butoane, mult mai gros decât cel de la Daciile în care te jucai când erai mic. Am vazut o navigație GPS pentru Audi care se putea conecta în acest fel la volan și arata super bine!

Cum te ajută să conduci mai în siguranță? Navigația poate prelua comenzile pe care tu i le transmiți direct de pe volan. Poți controla volumul, schimba piesa sau postul de radio, precum și să preiei sau să închei apeluri fără să trebuiască să îți iei ochii de la drum și mâinile de pe volan. Dacă faci așa, ai tot dreptul să fii mândru de tine (dacă aș fi președinte ți-aș oferi o medalie, dar nu sunt deci puterile îmi sunt limitate).

Mașina mea, casa mea

Dacă ești una dintre persoanele care practic locuiește în mașină, deoarece petreci foarte mult timp în ea, sistemul de navigație este ca televizorul într-o sufragerie: INDISPENSABIL!

Să luăm ca exemplu o situație în care este posibil să te regăsești. Iubirea vieții tale (indiferent că e iubita, soția, fiica sau mama) efectiv adoră cumpărăturile. Și prin adoră, vreau să spun că atunci când mergeți la mall sau prin magazine, ziua este compromisă. Bineînțeles că vrei să îi fii alături, dar după 10000 de pași în 2 ore ești gata de leșin și ea nu dă semne să că s-ar opri. Ce să faci tu toată ziua până se potolește? Simplu, o aștepți în mașină.

Frumos, confortabil, stai în scaunul lăsat ușor pe spate și te uiți la serialul tău preferat, la un film sau chiar un meci. Nu îți strici ochii pe telefon, ci te uiți la un display mai ofertant, cu culori vii și sunet mult mai bun decât poate scoate telefonul tău. Ce să mai, practic ai un sistem „CAR CINEMA” de care te poți bucura oricând vrei.

Sper că aceste argumente au fost suficient de convingătoare pentru tine, iar dacă încă nu ești convins, poți oricând să citești articolul încă odată!

Sursa foto: navi-gps.ro

You may also like

Lasă un răspuns