Review Detergent si balsam Lenor – Chiar sunt perechea perfectă?

Pentru că viața de adult înseamnă să fii entuziasmat de soluții de curățare, oale și parchet, era și cazul ca la un moment dat să vă vorbesc aici și despre detergenți. Chiar și atunci când ai o mașină de spălat, încă sunt multe secrete de gospodină pe care trebuie să le știi pentru a te bucura de haine frumos mirositoare și curate. Așadar, un astfel de articol nu are cum să prindă rău. Iată părerea mea despre detergentul capsule Lenor.

Detergent capsule Lenor – experiența mea

O să fiu sinceră și directă în acest articol (la fel ca în toate de altfel), și o să vă povestesc despre experiența mea cu aceste produse pe care le-am testat într-o campanie organizată de Buzzstore.

De detergentul Lenor am auzit de la televizor și Adela Popescu desigur, și trebuie să recunosc că reclama nu mi-a plăcut niciodată, dar m-am bucurat să văd un brand care se extinde atât de natural cu produse noi pe piață. Era cumva logic, și de așteptat ca Lenor să comercializeze astfel de produse.

O să încep cu lucrurile bune. Balsamul Lenor rămâne unul foarte bun. Mai ales cel din sticla aurie mi-a plăcut mult, deși este foarte dulce, hainele rămân cu o aromă plăcută.

Cel albastru are parfumul clasic, zic eu Lenor, deci nu a fost cine știe ce.

Cu pernuțele însă am o problemă. Da, spală hainele, dar sincer nu mi se pare o investiție care merită (părere strict personală desigur).

Asta pentru că mi se par variante inutil de scumpe. În sensul că nu îmi spală hainele mai bine sau mai rău decât un detergent lichid normal (și mai ieftin), nu le oferă un parfum ieșit din comun și nu mi se pare că protejează țesătura în mod deosebit.

Spun asta pentru că am folosit pernuțe mult mai ieftine care m-au impresionat mai mult, iar prețul celor de la Lenor nu mi se pare justificat. De fapt, dacă e să mă întrebați pe mine, orice pernuță care costă peste 1 leu bucata nu are ce căuta în coșul meu de cumpărături, mai ales dacă trebuie să o folosesc și cu balsam de rufe.

Prefer și recomand în continuare detergentul lichid care este mai ieftin. În cazul pernuțelor mi se pare că plătești în plus pentru comoditate (pentru că nu mai trebuie să măsori tu detergentul) și este o mică fiță drăguță, cu care ne putem răsfăța din când.

Nu e că nu îmi plac sau am avut o experiență nasoală cu ele. Nicidecum! Singura mea problemă este că aș prefera să salvez leuții aia și să îi dau pe altceva decât pe detergent, atâta timp cât am variante mai ieftine și poate chiar mai bune pe piață.

Folosiți pernuțe? Merită investiția?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns