Vine vara! Asigură-te că ai o piele frumoasă și sub mască!

Vara aceasta s-a lăsat ceva mai mult așteptată. Cel puțin la mine în zonă, ploile și-au cam făcut de cap și soarele s-a ascuns destul de mult timp. Bine… eu cred că de fapt a stat la încărcat pentru că, de îndată ce a ieșit de după nori, a bătut cu o fierbințeală obraznică. La toate acestea se mai adaugă și faptul că oriunde merg trebuie să am o mască pe bot. Nu e cea mai frumoasă vară, dar balsamurile de la Dr. PawPaw de la Biocart au făcut-o mai ușor de suportat. Hai să îți povestesc mai multe despre ele!

Balsamurile PawPaw – multifuncționale, colorate, eficiente

Am fost încântată să testez aceste cosmetice naturale. Toate au la bază extractul de papaya. Acesta nu este numai un fruct exotic delicios, dar se pare că are și efecte benefice în ceea ce privește pielea.

Acest fruct conține o substanță specifică, denumită Papaină (de aici și numele de PawPaw). Acesta contribuie mult la refacerea pielii. De aceea balsamul multifuncțional galben, poate fi utilizat fără probleme și pe alte zone cu piele uscată înafară de buze, cum ar fi: cuticule, coate, etc.

Aceste cosmetice naturale de la Dr PawPaw mai au în compoziție și ulei de măsline și aloe vera. La rândul lor, ele ajută mult pielea să se refacă. Deoarece ingredientele sunt cât mai naturale, cei care au pielea sensibilă, vor beneficia în mod deosebit de pe urma lor.

Experiența mea cu ele

Încă de la prima încercare mi-au plăcut aceste produse. Balsamul galben, cel multifuncțional, este ușor de pus în geantă și de aplicat ori de câte ori simt că am buzele uscate.

Cele colorate sunt preferatele mele. Au puțin pigment, așadar până și rozul acesta aprins arată bine pe buze și nu este strident. Poți realiza simplu și ușor un machiaj natural cu ele, deoarece le poți folosi și pe pleoape sau obraji.

Dacă vrei și tu să încerci aceste cosmetice naturale, în luna iunie, pe biocart.eu, poți beneficia de promoția 1+1. În plus, dacă adaugi codul promoțional FLAWLESS20, te vei bucura și de 20% extra-reducere nu doar pe Biocart ci și pe drpawpaw.ro datorită parteneriatului revistei Flawless.ro cu aceste magazine! Care e nuanța ta preferată?

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns