Am testat 3 produse Kilig – Iată ce s-a întâmplat

În aprilie am început să testez o nouă gamă de produse care a picat la fix pentru mine. Nu știu dacă sunteți la fel ca mine, dar pielea mea o ia razna cam la fiecare schimbare de sezon. Cum a venit primăvara, simțeam tenul mai uscat, și parcă rutina mea anterioară de îngrijire, nu mai funcționa la fel de bine. Din fericire, produsele de la brandul Kilig, pe care le puteți găsi pe Biocart.

Am fost încântată de aceste produse, încă din momentul în care am descoperit ce sunt de fapt. Dar o să îți vorbesc mai multe despre ele în cele ce urmează:

Spuma pentru curatare faciala, KILIG WOMAN

Nu am mai încercat niciodată o spumă de curățare până acum. În rest cred că am folosit de toate. Cu toate acestea, cred că aceasta este o formulă de care mi-ar fi greu să mă despart.

Motivul este acela că aplicând produsul de curățare direct ca o spumă, acesta se simte mult mai puțin agresiv pe ten, ceea ce pentru mine este foarte important. Este suficientă o pompiță sau două pentru a curăța bine toată fața. Ai impresia că te speli cu norișori pufoși pe piele (oricât de cheezy ar suna asta :)) ).

Conține acid hialuronic, un ingredient care este clar printre vedetele produselor de skincare. Curăță bine tenul și urmele de machiaj. Cred ca singurul lucru minor care mă deranjează este clătirea. Deoarece este o spumă se prinde în firele de păr din jurul feței și îmi este mai greu să îl clătesc și de pe păr (dacă are sens ce spun). Ți se întâmplă și ție? Răspunde în comentarii.

Exfoliant pentru fata, KILIG WOMAN

Acesta este cu siguranță cel mai abraziv exfoliant pe care l-am folosit. Trebuie să am mare grijă atunci când îl aplic, să o fac cu multă blândețe, altfel sunt sigură că tenul meu ar suferi. Îl folosesc foarte rar, poate o dată la două săptămâni.

Deși este cel mai eficient exfoliant pe care l-am folosit, este cu siguranță unul care îmi dă emoții înainte de aplicare. Conține microgranule de orez și vitamina C. Dacă ai un ten normal, nu unul cu tendință de uscare așa ca al meu, probabil l-ai putea folosi mai des, poate chiar de două ori pe săptămână, dar pentru mine, de două ori pe lună e mai mult decât suficient. Atunci când nu îl folosesc, mai ajut tenul cu un burețel konjac.

Crema de fata extra nutritiva, KILIG WOMAN

Siii am ajuns la produsul meu absolut preferat dintre acestea trei. Crema aceasta pentru ten uscat și foarte uscat a picat la fix. Este, din punctul meu de vedere, cea mai bună cremă de noapte pe care am folosit-o.

Bine.. ea în sine nu este o cremă de noapte, dar eu prefer să o folosesc așa pentru că formula mi se pare destul de grasă. Conține ulei de argan și migdale, precum și fosfolipide.

Mie îmi place să o aplic seara după curățarea tenului, iar dimineața mă bucur de un ten luminos care se simte hidratat.

La final te las cu veste super bună. Deoarece Biocart are un parteneriat cu revista online Flawless.ro, beneficiezi de 20% reducere la orice comandă, folosind codul: FLAWLESS20. Spor la cumpărături!

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns