Am testat produse Dermacare și nu îmi pare rău!

Vrei să afli mai multe despre produsele Dermacare? Iată experiența mea cu câteva dintre ele:

Sper ca peste câtva timp să citești aceste rânduri și să te gândești: „Nu îmi vine să cred că am fost vreodată nevoiți să stăm în casă… parcă nici nu s-a întâmplat!”.

La momentul în care scriu rândurile astea este deja a treia săptămână de când nu am mai iești din casă, din dorința de a mă proteja și de a-i proteja pe alții. În momente ca acestea, când neuronii sunt gata să ți se întunece și să stea mai degrabă pe pereți decât la tine în cap, trebuie să recunosc că faptul de a testa produse noi de îngrijire mă ajută să fac față mai bine situației.

De aceea, sunt recunoascătoare că cei de la Dermacare mi-au dat oportunitatea de a încerca unele din produsele lor, unele foarte oportune pentru această perioadă. Grija pentru mine, faptul că nu uit să mă dau cu o cremă, că nu uit să mă machiez din când în când, mă ajută să gândesc pozitiv, să fiu veselă și să am grijă și de ceilalți, mai ales de soțul meu care nu trebuie să vadă aceiași față de sfeclă și cap de ou în fiecare zi.

De aceea te îndemn și pe tine să nu uiți să ai grijă de tine. Indiferent în ce constă ritualul tău, chiar dacă nu porți deloc machiaj, chiar dacă nu folosești produse de skincare, fă lucuri care te fac să te simți bine în pielea ta.

De la Dermacare am primit de data aceasta trei produse. În ordine total aleatorie, ți le voi prezenta mai jos, împreună cu părerea mea despre ele:

Balsam anti-vergeturi din gama Biorga Femilyane

Este un produs deosebit a cărui eficiență este dovedită clinic, pentru prevenirea și reducerea aspectului vergeturilor. Din păcate (sau fericire) nu îl pot folosi pentru vergeturi deoarece nu prea am. De aceea crema va merge la o prietenă însărcinată care se va bucura mult mai mult de ea.

Totuși, pot să îți spun că este un balsam cu o textură foarte ușoară. Se absoarbe repede în piele, iar produsul este foarte curat. Nu conține parabeni, parfum sau alcool. În schimb este îmbogățit cu mule uleiuri cu efect puternic hidrantant precum: untul de shea, unt de cacao, ulei din germeni de grâu.

Gel-cremă hidratantă Synbionyme

Acesta este produsul de care sunt cel mai încântată și pe care am reușit și să îl testez mai bine. A intrat imediat în rutina mea și am fost chiar surprinsă de cât de bine mi se potrivește.

Este o cremă hidratantă cu efect anti-poluare, dar și cu proprietatea de control al sebumului. Am fost ușor sceptică atunci când am citit despre ea, deoarece tenul meu este uscat, iar crema este destinată tenului mixt sau gras. I-am dat o șansă însă și bine am făcut.

Mi se pare crema ideală pentru zi pe timp de vară. Are efect matifiant. Intră rapid în piele și nu lasă o peliculă grasă. Din acest motiv este potrivită și ca bază pentru machiaj, textura fiind una foarte ușoară. Tenul este luminos, dar nu lucios. Cu toate acestea oferă acel efect de piele „plumped”, fermă, hrănită.

Din aceeași gamă am încercat și un lapte demachiant micelar, despre care am scris aici.

Săpun Dermagor Atopicalm

În perioada asta în care pielea cade de pe mână de la atâta dezinfectant, soluții de curățare și atât de mult spălat pe mâini, un săpun care să aibă grijă de pielea mâinilor este bine venit. Da, trebuie să ne spălăm des pe mâini, dar nu cu orice săpun.

În special cei care au pielea foarte uscată, au nevoie de un săpun care să nu usuce pielea. Cel de la Dermagor conține ulei de migdale dulci care protejează mâinile. În plus, este o variantă care vine ambalată în carton, fără plastic, fiind astfel mai prietenos cu mediul înconjurător. Dintre toate produsele pe care le-am încercat cu această ocazie, pe acesta îl recomand cel mai mult în această perioadă.

Cam aceasta a fost experiența mea cu aceste produse. Ție ce îți place să folosești cel mai mult în această perioadă?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns