Tu ai auzit de lapte demachiant micelar?

Pe la finalul anului au ajuns la mine câteva produse foarte drăguțe de la Dermacare. Acesta este un importator și distribuitor de dermato-cosmetice și cosmetice de calitate superioară. Trebuie să recunosc că am fost foarte încântată de produsele pe care s-au gândit să le pună în pachet. Printre obiectele din cutie am descoperit cu încântare un balsam de buze și o cremă de mâini, dar și un produs care mi-a atras atenția în mod deosebit: un lapte demachiant micelar.

Lapte demachiant micelar Synbinonyme

Sigur până acum ai auzit de apă micelară, șampon micelar, chiar și apă de gură micelară. Nu m-aș fi gândit că aș putea descoperi micelele și într-un lapte demachiant. După ce mi-a trecut surprinderea, treaba mi s-a părut logică. Persoanele cu piele uscată pot avea dificultăți în folosirea apei micelare, care ar putea fi prea dură cu tenul.

Un lapte demachiant care îndepărtează eficient și ușor chiar și rimelul rezistent la apă, dar nu usucă tenul ci îl lasă catifelat, mi se pare o idee minunată. Laptele demachiant are o textură foarte plăcută și îndepărtează foarte rapid machiajul.

Cremă de mâini și cuticule Apaisac Biorga

Se pare că Biorga este unul dintre brandurile favorite ale medicilor dermatologi. De aceea am fost foarte fericită că am avut posibilitatea de a încerca un produs de la acest brand. Crema de mâini și cuticule Apaisac a mers direct în geanta mea. În varianta de 50 ml este perfectă pentru ca să o iau cu mine peste tot.

Are un parfum subtil și plăcut, se absoarbe rapid în piele și chiar lasă mâinile foarte hidratate. O recomand cu drag oricui are probleme cu pielea uscată, mai ales iarna din cauza expunerii la frig și vânt.

Balsam de buze HYFAC HYDRAFAC

O altă surpriză plăcută a fost acest balsam de buze. Am fost încântată să descopăr o listă scurtă cu ingrediente. Principalul ingredient este uleiul de floarea soarelui, urmat de ceară de albine și ulei de ricin.

Balsamul a ajuns direct în buzunarul soțului meu, care se confrunta la momentul respectiv cu o rană destul de urâtă la buze cauzată de expunerea la frig. Balsamul a ajutat la vindecare și garantează buze catifelate și moi. Din punctul meu de vedere, balsamul de buze nu ar trebui să îți lipsească din geantă sau din buzunar iarna, iar acesta merită fiecare bănuț.

Tu ce produse folosești iarna cel mai mult?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns