OOTD – Pantofi de pe Bonprix

Destul de greu m-am obișnuit cu faptul de a-mi comanda haine online. Totuși, odată ce am prins figura, fiecare comandă a venit natural. Deja pentru mine, și pentru mulți alții de altfel, faptul de a cumpăra haine online este ceva ce mi se pare firesc. Cu fiecare comandă învăț mai bine care sunt aspectele la care să fiu atentă pentru a fi sigură că nu voi fi dezamăgită de produsul care vine la mine acasă.

Trebuie să recunosc însă că niciodată nu am avut așa mari emoții ca pentru ultima comandă pe care am dat-o pe bonprix. Asta deoarece am comandat încălțăminte! Dacă încă îți este incomod să comanzi încălțăminte online, iată ce ar trebui să știi atunci când vrei să comanzi de pe Bonprix:

  • Verifică mărimile! Nu alege o mărime mai mare sau mai mică. Alege mărimea ta. Dacă pantofii nu ți se potrivesc, poți returna gratuit comanda. De aceea, este recomandat să faci comanda cu ceva timp înainte să ai nevoie să porți pantofii la un eveniment, spre exemplu.
  • Cunoaște-ți piciorul – Care este problema pe care o ai cu încălțămintea? Ai piciorul lat sau îngust? Ai talpa plată? Unele perechi de încălțăminte de pe Bonprix au calapod diferit pentru picior lat sau pentru picior normal. Fii atentă la aceste aspecte înainte să dai comanda.
  • Verifică părerea altor cumpărători – Secțiunea de review de pe pagina produsului mi se pare la fel de importantă ca descrierea acestuia. Aici poți vedea dacă persoane care au același număr la picior ca tine, au avut sau nu o experiență plăcută cu produsul primit.

Acum că am stabilit câteva reguli, este timpul să vă povestesc despre comanda mea, și despre experiența mea. Mi-au fost bune perechile de încălțăminte de pe Bonprix? Am ales încălțăminte pentru toamnă. Oare cum mi-au venit?

Pantofi cu toc negri

După ce ciobănescul meu de la țară mi-a găsit pantofii cu toc și a decis să le mestece voios tocul am avut nevoie de o pereche nouă de pantofi cu toc. I-am ales pe aceștia negri cu un toc nu foarte înalt.

Aici am ales numărul 38 cu calapod normal, nu lat. Deși la început imi erau ușor incomozi, după câteva purtări mă mișc foarte bine în ei. Pentru că tocul nu este foarte înalt, m-am obișnuit repede cu ei. Nu m-au jenat și nici nu am făcut bășici de la ei. În plus, sunt foarte drăguți.

Pantofi cu toc înalt bleumarin

Nu am mai avut niciodată o astfel de pereche de încălțăminte. Faptul că i-am comandat a fost un experiment pentru mine. Nu sunt obișnuită nici cu această culoare, nici cu un toc atât de înalt, dar am zis că merită să încerc.

Pantofii arată foarte bine și sunt foarte fini la atingere. Nu sunt foarte incomozi, iar la prima purtare s-au prezentat destul de bine. Găsești mai multe perechi de acest gen aici.

Cizme de toamnă

O pereche elegantă de cizme din imitație de piele întoarsă. Aceștia sunt de departe preferații mei. Sunt foarte mulțumită de ei. Arată bine și la prima purtare s-au comportat foarte bine.

Pentru că au puțin toc, îmi este foarte ușor să îi port și la fustă toamna, ceea ce voi face destul de des. Nu i-aș purta însă când afară plouă sau este ud pe jos. Nu pot paria pe impermeabilitatea lor.

Dacă ești în căutarea unei perechi de încălțăminte pentru toamnă care să te ajute să faci tranziția de la pantofi la cizme, asta este cu siguranță o pereche ce îți va plăcea.

Balerini

Atunci când am vrut să fac tranziția de la sandale la pantofi de toamnă, mi s-a părut că balerinii vor fi cea mai bună soluție. Mereu mi-am dorit o pereche. Sunt comozi și arată bine purtați la o fustă.

Chiar dacă îmi place foarte mult modelul pe care l-am ales de pe site, mi se pare că mărimea 38 se potrivește mai degrabă la cineva care poartă 37,5. Asta deoarece, deși nu mă incomodează și nu mă strâng, degetul mare parcă vrea să iasă afară și se vede inestetic. Pentru cineva cu piciorul puțin mai mic însă, mi se pare că ar fi o pereche de balerini foarte bună pentru zilele calde de toamnă.

Cam acestea au fost perechile de pantofi pe care le-am comandat de la Bonprix. Per total sunt mulțumită de comanda mea. Deoarece au prețuri foarte bune, vă recomand să comandați încălțăminte de la ei. Nu uitați că puteți returna produsul dacă nu vă vine sau dacă nu seamănă cu ceea ați comandat de pe site.

Obișnuiți să comandați încălțăminte online? Ce fel de experiențe ați avut?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns