Cu ce m-a surprins plăcut KFC vara asta?

Azi avem un articol mai scurt deoarece îl scriu de pe balcon din vacanță de la mare. Soarele tocmai începe să iasă dintre norii de dimineața, semn că e cazul să ne pregătim pentru o plimbare pe plajă. Totuși, deoarece cei de la BUZZSTORE și KFC mi-au oferit ocazia să le testez unele preparate, am zis că merită să mă opresc puțin și să vă povestesc despre experiența mea.

Trebuie să recunosc că nu am fost niciodată mare fan KFC, dar că preparatele lor de vară mi-au întrecut cu mult așteptările. Au fost exact ce trebuiau. Dar, hai să vorbim despre fiecare.

Clasica Crispy Box

Puiul crispy de la KFC cred că este printre preferatele multora. Este un preparat clasic cu care nu poți da greș. Mă bucur că l-au inclus în variantele pentru vară, dacă nu mă înșel fiind disponibil în două variante de iuțime. Variante pe care am luat-o noi, nu foarte iute, a fost delicioasă.

Holiday Burger

Foarte bun burgerul acesta. Chiar ne-a surprins foarte plăcut și, sincer, cred că aceasta ar fi alegerea mea ori de câte ori aș merge la KFC. Pe lângă pui și brânză, acesta mai avea multe ingrediente fresh, printre care și roșii și salată. Am recunoscut sosul asiatic chili dulce acrișor, dar și un ingredient care i-a dat o aromă deosebită: ardeiul copt. Cred că dintre toate, acesta a fost preferatul nostru.

Summer Twister

O altă surpriză plăcută, deoarece eu habar nu aveam că la KFC au și wrap. Acesta a fost foarte proaspăt, perfect pentru vară. Mi se pare o alegere cu care nu poți să dai greș. Pe lângă bucățile de pui, găseai salată, roșii, castraveți și telemea sau feta. Totul era îmbrăcat într-un dresing pe care nu l-am putut distinge foarte bine, dar semăna cu un sos de maioneză cu usturoi lungit. E un preparat ușor și delicios.

Fiecare dintre acestea costă 13 lei, preț care mi se pare foarte bun. Voi ați încercat aceste preparate la KFC?

You may also like

Lasă un răspuns