Uită de chinul zilelor caniculare – Încearcă aceste 4 produse

Vara este pe final în calendar, dar nimeni nu a anunțat-o și pe Terra încă. Chiar dimineață mă uitam la știri, și spuneau niște nene și tanti pe acolo, că din cauza încălzirii globale și a incendiilor masive de vegetație din ultimile luni, ne putem aștepta la o toamnă deloc bacoviană, cu temperaturi de vară și secetă. Asta înseamnă că simptomele verii se vor resimții mult și bine în toamna aceasta.

Știu și că vara nu este plăcută pentru toată lumea. Transpirație, soare puternic și periculos, insecte enervante și par care să îngrașă prea rapid. Nu sună prea sexy, nu-i așa? Ei bine, împreună cu cei de la BuzzStore și Sensiblu, am pregătit un ghid de supraviețuire pentru vară și nu numai. Este vorba despre 4 produse pe care am avut ocazia să le încerc. Hai să vorbim despre ele.

Problema numărul 1: Transpirația

Una din ororile verii este transpirația urât mirositoare. Mai mult, auzi atât de multe despre pericolul folosirii deodorantelor convenționale, încât nici nu știi ce să mai crezi.

Un lucru pe care toată lumea trebuie să îl știe este că transpirația nu are miros, cel puțin nu unul neplăcut. Mirosul deranjant care ne enervează pe noi este cauzat de bacteriile care se adună în zona axilei. Vara, în condiții de umiditate, căldură și spațiu care nu este bine ventilat, condiții care apar în zona axilei și care sunt propice dezvoltării bacteriilor, este normal să apară mirosul neplăcut, impropriu numit „de transpirație”. Așadar, pasul numărul 1 este igiena. Spală-te în zona axilei în fiecare zi, chiar de mai multe ori dacă este nevoie.

Deodorantul cu rodie de la Dr. Organic este un produs organic, fără siliconi, fără parabeni, fără SLS, fără aluminiu și fără alcool. Pe lângă faptul că are un miros foarte plăcut, acesta nu usucă zona axilei, și permite pielii să respire. Personal, sunt încântată de el.

Problema numărul 2: Părul grasDeoarece am breton, trebuie să îl spăl în fiecare zi, uneori chiar de ori pe zi în timpul verii, deoarece acesta se îngroașă și nu mai arată drăguț. Mai ales atunci când nu sunt acasă, problema devine cu adevărat enervantă.

Soluția: șamponul uscat Batiste varianta mini. Nu cred că are rost să mai laud acest șampon uscat, toată lumea știe că este cel mai bun. Varianta mini mi se pare în mod deosebit practică deoarece încape ușor chiar și într-o geantă pentru evenimente, ceea ce înseamnă că poți să îți ajustezi coafura oricând dorești.

Problema numărul 3: Insectele

Țânțarii și căpușele, insecte interesante, dar pe care nu le dorești pe pielea ta, piele care este expusă vara. Ajutorul vine de la spray-ul repelent pentru insecte de la Dr. Hart.

L-am testat și pot spune că singurul lucru care nu îmi place este mirosul. Asta nu pentru ca ar fi urât, ci pentru că este foarte puternic. Bine, ar trebui să fie puternic, la urma urmei cred că asta ține insectele la distanță, dar fiți pregătiți să țină la distanțe și unele persoane sensibile la miros.

Are efect de până la 8 ore, și poate fi folosit și pe copii de peste 3 luni. Se aplică prin spray și se evaporă în câteva minute produsul în exces.

Problema numărul 4: Soarele

Am mai vorbit despre protecția solară aici pe blog, dar nu este niciodată prea mult. Soarele mi s-a părut deosebit de periculos anul acesta, și a fost suficient să ies de câteva ori din casă fără să aplic protecție pe față pentru a observa că mi-au apărut semne noi și că unele alunițe s-au inflamat.

Crema cu SPF de la L’Erbolario mi-a plăcut mult. Are o aromă plăcută și folosește ingrediente naturale. În plus, aplicarea este foarte ușoară, și își face efectul bine.

Toate produsele le puteți găsi în orice farmacie Sensiblu. Ați încercat vreunul dintre acestea. Ce recomandări aveți pentru zilele caniculare?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns