Cum să ne îngrijim pielea corpului vara?

Cum știi că a venit vara fără să te uiți în calendar sau în termometru? Simplu: transpirație, arsuri solare, mușcături de insecte, eczeme și iritații ale pielii. Nimic foarte sexy în descrierea de mai sus, pentru că adevărul e că vara poate fi o corvoadă pentru mulți dintre noi. Soarele este foarte puternic, poate nu bem destul de multă apă, transpirăm mult pentru că nu ne îmbrăcăm corespunzător, și putem ajunge să ne confruntăm cu multe afecțiuni ale pielii de care nu avem nevoie.

În acest context este important să învățăm cum să ne pregătim corpul pentru vară, nu pentru a arăta într-un anumit fel, dar pentru a nu îi afecta sănătatea. Pielea este unul din cele mai importante organe ale corpului și este foarte important să avem mare grijă de ea. Cei de la LifeCare au pregătit un kit de supraviețuire pentru vară, cu produse cu ingrediente naturale, care pe mine m-au surprins foarte plăcut. Hai să le cunoaștem.

#1 – Loțiunea cu SPF 25 Krauter

Foarte mult îmi place loțiunea asta pentru că încă o folosesc de fiecare dată înainte să ies din casă. De ce îmi place atât de mult?

În primul rând pentru că am analizat lista de ingrediente folosind SkinCarisma, și este un produs safe. Nu conține parabeni, siliconi, sulfați sau alcooli. M-am înțeles foarte bine cu el, nu mi-a cauzat roșeață sau iritație și nici alte reacții.

Se absoarbe foarte repede și bine în piele și chiar oferă protecție. Pe etichetă spune că produsul te ajută să obții un bronz uniform fără să te arzi. Ei bine, pot să confirm. Deși nu m-am bronzat deloc tare, inevitabilul s-a întâmplat, dar pielea mea nu a suferit din cauza soarelui.

dav

Mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu ar fi conținut parfum, deoarece știu că pentru unele dintre voi asta este o problemă. Personal însă nu mă deranjează, mai ales pentru că nu este ceva foarte puternic. Miroase a ulei de argan, și mie îmi amintește foarte mult de o loțiune de corp pe care o foloseam în trecut de la Gerocossen, tot cu ulei de argan.

Gel pentru calmarea iritațiilor BIO Krauter

Acest gel conține mentă, mai multe tipuri de fapt, inclusiv camfor. Mie mi se pare genial. Bineînțeles că nu l-am folosit pe pielea mea deoarece nu am avut nevoie, folosind mereu protecție solară, dar cel puțin alte 3 prietene au beneficiat de un tratament cu acest gel, deoarece au venit la mine cu niște arsuri solare destul de mari în zona umerilor.

Gelul răcorește zona, calmează iritația și cred că reușește să amorțească ușor zona, astfel încât senzația de usturime să nu fie foarte tare. Are o culoare verzuie și miroase foarte bine. Mare atenție însă, trebuie să te speli pe mâini după ce la-i folosit pentru a nu irita alte părți ale corpului, cum ar fi ochii.

Gel anticelulitic cu mentă BIO Krauter

O să vă spun rapid că miroase foarte bine a mentă lămâiță, aromă după care eu mă topesc.

Acum treaba interesantă la acest produs este că are efect de încălzire. Mama mea și l-a aplicat pe picioare accidental și la un moment dat îmi spune că o trec toate căldurile prin picioare. Bineînțeles că ne-am amuzat de situație, dar am fost și uimite de efectul puternic pe care îl are acest gel.

Personal nu l-am folosit încă, dar am citit recenziile de pe site și am devenit foarte curioasă în privința lui.

Cremă de corp cu Shea și plante Bio Krauter

O altă cremă care îmi place foarte mult. Știu că vara este mai greu cu hidratarea deoarece pare că nici cremele nu mai vor să intre în piele, dar crema asta nu mi-a făcut probleme. Are un parfum discret și foarte plăcut.

Pe ea scrie că protejează pielea de factori nocivi și că oferă protecție și calmează iritațiile, așa cum o face orice alt cremă hidratantă. În plus are un preț bun, undeva la 25 de lei, și o sa te țină lejer vara asta.

Cam acestea sunt produsele. Eu sunt foarte încântată de ele, și vi le recomand din suflet.

You may also like

Lasă un răspuns