3 Idei si locatii de distractie sau relaxare pentru vara aceasta

A venit vara, anotimpul distracției, petrecerilor pe plajă, la munte ori în vacanțe prin străinătate. Vara este asociată cu anotimpul în care, după un an de muncă, ai ocazia sa te descăatușezi, să te relaxezi, să profiți de temperaturile ridicate pentru a savura un cocktail la piscină sau pe malul mării. Și, cel mai important, este anotimpul serilor de petrecere în cluburi, beach bar-uri, sau restaurante în aer liber.

Ce tip de petrecere alegem vara aceasta?

Atunci când simțim că vara e aproape, începem să ne facem o mulțime de pregătiri: ce buget avem pentru vacanță, unde vom pleca, unde ieșim în weekend etc. Desigur, pentru a fi în trend la orice petrecere, trebuie să fim și îmbrăcați adecvat, astfel că, o mare parte din bugetul de vară se duce pe hainele colorate și pantofii eleganți, care mai de care mai sofisticați.

1) Rooftop party

În ultimii ani, restaurantele de tip skybar sau rooftop se află în topul preferinței clienților pentru distracție și petreceri. Cu un view incredibil de frumos, la apus de soare, poți savura din plin momente unice alături de cei dragi, într-o atmosferă de “top” cu muzică bună. De obicei multe, petreceri pe rooftop sunt organizate începând cu orele după-amiezii, tocmai pentru ca invitații să se bucure de priveliște. Așadar, dacă nu ești amatoare a nopților pierdute până dimineața, te poți distra la un rooftop party. Deși…răsăritul se vede și el frumos de la înălțime!

2) Beach party

Dacă ești la mare și nu știi cum să te distrezi, o idee foarte inspirată ar fi petrecerea pe plaja. Plajele private au început să își organizeze propriile petreceri, făcând concurență serioasă cluburilor. De altfel, în club te poți distra tot timpul anului, indiferent de orașul în care te afli, însă nu poți compara distracția din club cu sentimentul de a fi pe plajă seara, în sunetul discret al mării, sub privirea lunii și dansând desculță pe nisipul fin. Este un sentiment incredibil, pe care nu ar trebui să îl ratezi. Pentru un beach party nici nu ai nevoie să te dichisești sau să te aranjezi foarte mult, deoarece accentul se pune pe dans, voie bună sau plimbări pe malul mării. Asta daca nu vrei să mergi pe plajele de fițe!

3) Petreceri pe lac

Dacă ești în București, probabil ai văzut că au apărut o mulțime de localuri aflate pe lacurile din oraș. Aici se organizează periodic petreceri pe timp de zi, unde poți savura băuturile preferate și admira, în același timp, priveliștea spre lac. Acest tip de petreceri a devenit din ce în ce mai popular în rândul tinerilor, care vor să îmbine distracția și voia bună cu un view frumos și cu timpul petrecut în natură. Au apus de mult vremurile în care cluburile mari erau singurele locuri de distracție, acum lumea preferă din ce în ce mai mult localurile în aer liber cu priveliști frumoase.

Așadar, există o mulțime de locuri perfecte pentru distacție vara aceasta. Tu ce variantă alegi?

Photo: Pexels.com

You may also like

Lasă un răspuns