Am testat gama Reconstruction pentru păr de la Avon – Șampon, balsam și ser

Avon a fost dacă nu mă înșel brandul de la care am folosit primele produse cosmetice. Este clar brandul adolescenței mele, pe vremea când nu eram atentă la reclame la TV și nu mi-aș fi imaginat vreodată că există atâția producători de produse de frumusețe, cât cunosc azi. Prin intermediul campaniei de testare de la BuzzStore, am reușit să testez noua lor gamă de produse pentru păr: Advance Techniques Reconstruction Line.

Sunt mai mult decât încântată să vă povestesc experiența mea cu aceste produse, așa că să îi dăm drumul.

Șamponul Avon Advanced Techniques Reconstrution

Acest șampon promite să ajute la repararea părului deteriorat, să îl hrănească pe toată lungimea, și să îl curețe bineînțeles. Am mai spus-o și o să mă repet, deși șampoanele sunt diferite, unele având o formulă mai blândă, altele mai dură, din punctul meu de vedere, un șampon bun trebuie să fie în stare doar să curețe bine, să nu îți provoace mătreață, și să nu îți usuce părul. Nu cred că ar trebui să avem așteptări mai mari de atât de la un șampon, indiferent de ceea ce ne promit producătorii.

Experiența mea cu acest șampon a fost una foarte plăcută. În primul rând, mi-am amintit cu drag de mirosul specific al produselor pentru păr marca Avon. Părul a mirosit foarte bine după ce l-am folosit, și soțul meu a ținut să laude asta. Are destul de mult parfum, având în vedere că în lista de ingrediente acesta este menționat cu mult înaintea ingredientelor active din produs: keratina și phantenolul, ceea ce înseamnă că acestea se găsesc în cantități mai mici decât parfumul. Nu știu dacă e un lucru bun sau rău, dar pe mine nu mă deranjează.

Este un produs foarte concentrat care face multă spumă. Nu vei avea nevoie de prea mult produs la o spălare și cred că te poate ține destul de mult, în funcție de lungimea firului de păr.

Balsam reparator Advance Techniques Reconstruction

Cei de la Avon spun că acest balsam intensifică beneficiile șamponului. Părerea mea personală pentru părul meu fin și subțire este că balsamul face toată treaba. Nu pot să sar o spălare fără să aplic balsam, sau părul meu nu îmi va fi prieten.

Ce trebuie să știți despre balsam este faptul că conține parabeni din ce am văzut eu în lista de ingrediente, și din nou, parfumul este pus în cantități mari. Panthenolul și keratina sunt menționate undeva spre sfârșitul listei de ingrediente. De aici trage fiecare concluziile.

Balsamul este bunicel. Lasă părul ușor de descurcat, strălucitor, plăcut la atingere, dar nu se compară cu prea-iubita mea mască Tresemme de la Triodeluxe despre care am scris aici. Oricum pentru o persoană care nu are păr foarte pretențios, aceasta este o variantă ok și accesibilă ca preț.

Ser regenerator Advance Techniques Avon cu Argan și Cocos

Am mai testat și acest ser care este dintr-o gamă diferită, dar care se potrivește bine în combinație cu celelalte produse. Și acesta conține mai mult parfum decât ulei de cocos sau de argan, dar pentru primul produs de acest fel pe care îl folosesc, mi s-a părut ok. Cu siguranță o să îmi priască mult acum când o să am câteva nunți și presimt că părul meu, și așa firav, va fi chinuit big time.

Un astfel de produs se aplică după spălare, pe părul umed, înainte de uscarea cu feonul. Recomand să îl uscați așa, deoarece keratina se sigilează în firul de păr și își face astfel efectul, dacă este aplicată căldură. Serul se aplică pe toată lungimea firului de păr.

Personal nu am văzut încă rezultate extraordinare, probabil și pentru că la vremea respectivă părul meu nu o ducea așa rău. Dar este un produs care nu îngrașă părul și pe care îl voi folosi cu drag.

Dacă sunteți interesate de produse le găsiți:


AICI!


În plus, dacă vă decideți să plasați o comandă pe site-ul avon.ro până pe 20.03.2019, folosind codul PROMOAT primești serul din gama Reconstruction cadou.

You may also like

Lasă un răspuns