Am testat produsele LifeCare cu mușețel – Iată ce am descoperit

Bloggingul pentru mine este un hobby care îmi oferă mult mai mult decât îi ofer eu. Asta deoarece îmi deschide oportunități, în urma cărora îi pot ajuta pe alții, și mă pot cunoaște mai bine. Testarea produselor de la LifeCare din gama cu mușețel, m-a ajutat să descopăr lucruri despre mine, pe care nu le-aș fi aflat altfel. Cred că de asta îmi și place să testez produse noi. Micile experimente de genul, mă ajută să îmi înțeleg mai bine corpul și cum funcționează. Hai să îți spun mai concret despre ce e vorba.

Când mi s-a propus să testez câteva produse de la LifeCare, am fost foarte încântată deoarece știam că este o companie care produce cosmetice cât mai curate, a căror calitate este apreciată de mulți. Dar, sinceră să fiu, nu mă așteptam să îmi placă produsele atât de mult. Hai să vorbim despre ele pe rând.

Crema de față cu mușețel LifeCare

Crema musetel LifeCare

Nu are rost să întindem vorba. Crema asta m-a cucerit de la prima utilizare, asta pentru că am simțit imediat diferența. Înainte foloseam o cremă de la Apidava pentru ten sensibil, dar nu era suficientă pentru tenul meu cu tendință de uscare. Ei bine, în momentul în care am început să folosesc crema de la LifeCare, tenul meu s-a simțit automat mai hidratat, mai fin, mai luminos. Diferența a fost atât de clară încât nu am vrut să mai folosesc altă cremă pentru față.

Conține mușețel care ajută la calmarea pielii, alantoină care ajută la producerea colagenului, și phantenol care hidratează, catifelează și redă elasticitatea pielii. În cazul meu, crema s-a ridicat la nivelul promisiunilor de pe ambalaj.

Textura este una potrivită, cred eu, pentru orice tip de ten. Are o aromă plăcută, dar nu foarte puternică. Un alt lucru care îmi place este acela că este disponibilă în variantă de 200 de ml, deci o să îmi ajungă mult și bine. Se poate folosi atât ca cremă de zi, cât și ca cremă de noapte.

Șampon cu mușețel LifeCare

Sampon musetel lifecare

Șamponul acesta m-a învățat că chiar nu pot să îmi formez o părere reală despre un produs doar de la prima utilizare. Prima mea experiență cu el nu a fost una tocmai plăcută. Am păr fin, cu tendință de uscare, și trebuie să îl îngrijesc special în permanență. Inițial, mi s-a părut că acest șampon este prea dur și că îmi usucă părul.

Partea bună este că m-am hotărât să îi mai dau o șansă, și foarte bine am făcut. La următoarele utilizări, părul meu s-a împăcat mai bine cu el. Totuși deși pretinde că oferă volum și strălucire, părul meu nu a avut nici una nici alta. Dar, părul meu este foarte fin, așa cum am spus, deci cam nimic nu îi dă volum, iar strălucirea o iau de la soare care acum se ascunde foarte eficient de mine.

Partea culmea, este că pe ambalaj se spune să este recomandat pentru părul fin și uscat, dar din experiență, eu zic că ar face treabă mai bună pe un păr gras. De asemenea, mi-aș fi dorit să aibă un ambalaj mai practic. Cu mâinile ude îmi e greu să deșurubez capacul.

Deodorantul cu mușețel LifeCare

Iată încă o surpriză plăcută. Deodorantul acesta este unul lichid, foarte lichid chiar, și eu nu prea mă înțelegeam bine cu ele. Dar, cu acesta nu am avut probleme. De îndată ce s-a uscat pe piele, am uitat de el. Are o aromă discretă, dar eficientă. În cazul meu a funcționat foarte bine. Chiar am avut momente în care simțeam că transpir, dar nu s-a simțit niciun miros neplăcut. Nu știu însă dacă ar fi la fel de eficient și vara.

Ce îmi mai place la el este faptul că nu conține aluminiu. Oricum produsele LifeCare sunt recunoscute pentru calitatea lor, și pentru că se străduiesc să fie cât mai naturale posibil.

Pasta de dinți cu mușețel LifeCare

Dacă nu îți place pasta de dinți cu aromă mentolată, aceasta este cu siguranță o variantă bună pentru tine. Asta deoarece această pastă de dinți, are o aromă plăcută care nu deranjează. Deoarece are o formulă blândă, este foarte potrivită pentru parodontoză.


Acestea au fost produsele pe care le-am încercat. Dacă crezi că ți se potrivesc le găsești aici. De asemenea, îți răspund în comentarii la orice întrebare ai avea despre aceste produse.

You may also like

4 comentarii

  1. Nu vreau sa va supar dar evitati produsele cu alcool propineloic , orice substanta scris cu prop , asa o mai gasim. Acest dizolvant ajuta trecerea parazitilor intestinali din intestine in sange. Confirmat de doctorita Virginia Faur. Gasiti pe youtube.

Lasă un răspuns