Am testat: Keratina lichida Anian și odorizant concentrat Foresan

Există câteva produse care în ultima perioadă mi-au atras mai mult atenția. De fapt, produsele pentru păr m-au atras din momentul în care mi-am dat seama că nu am cel mai des păr, și că nu este nici cel mai cuminte. Produsele pentru odorizarea camerei însă, m-au atras mai mult după ce m-am căsătorit. De aceea am fost foarte încântată când la întâlnirea bloggerițelor din NV, care a avut loc în Satul Mare, am primit două produse de la Triodeluxe. Iată la ce concluzie am ajuns după ce le-am testat.

keratina lichida anian

Keratină lichidă de la Anian – un produs plin de surprize

Îi apreciez foarte mult pe cei de la Triodeluxe.ro, datorită inițiativei lor de a promova produsele printr-o metodă onestă. Faptul că ni se permite să le testăm produsele pentru a împărtăși altora efectele lor este în avantajul tuturor. Datorită lor am avut ocazia să testez un alt produs de la Anian (despre alte produse de la Anian foarte eficiente am scris aici), de data aceasta Keratina lichidă. Hai să îți povestesc câte ceva despre ea.

Keratina lichida
Keratina lichida

Keratina este o proteină cu rol de protecție, care se găsește în mod natural în corpul nostru, în țesuturile mai tari. Aceasta poate fi extrasă din pene, lână și coarne de animale. Tratamentul cu keratină este foarte eficient pentru păr.

Efectele acesteia cuprind întărirea firului de păr, acesta devenind mai gros și mai puțin casant. Firul de păr este mai strălucitor. De asemenea, poate duce la înlăturarea mătreții, revigorează părul și îi dă volum.

el mai interesant lucru despre ea este modul în care se utilizează. Keratina lichidă Anian se aplică pe părul umed, după ce a fost spălat și dat cu balsam în prealabil. Keratina nu înlocuiește efectele balsamului de păr. Se aplică pe părul deteriorat prin pulverizare de la o distanță de aproximativ 20 cm. După pulverizare și pieptănare, părul trebuie uscat cu feonul deoarece căldura trebuie să activeze keratina și să o sigileze în păr.

Atenție însă, acest produs nu trebuie pulverizat în exces, deoarece va încărca părul. De asemenea, dacă ai un păr sănătos, nu ar trebui să te aștepți să vezi vreo schimbare. Keratina acționează asupra părului deteriorat. Nu te aștepta să aibă efect de la prima folosire. De asemenea, dacă ai părul creț, acest produs va cizela buclele.

După testare m-am convins de eficiența lui. Eu am părul foarte fin, dar am observat că firele de păr sunt mult mai rezistente. Dacă părul tău se rupe, cu siguranță acest produs te va ajuta. Costă până în 40 de lei, iar sticla te va ajunge mult și bine. Eu îl folosesc de mai bine de o lună, și abia dacă observ că am consumat puțin produs. La momentul publicării articolului produsul este la reducere.


Poți cumpăra Keratina lichidă Anian de aici!


Odorizant concentrat Foresan

odorizant concentrat

Este prima oară când am încercat un astfel de produs, dar am fost foarte încântată de rezultate. Odorizantul concentrat Foresan este lichid și se poate folosi pentru a parfuma și împrospăta aerul din toată casa. Are o aromă plăcută florală, chiar spre migdale mi se pare mie.

Cum l-am folosit eu? Am pus câteva picături pe un șervețel pe care l-am pus în dulap. Astfel acesta mirosea mereu bine când îl deschideam. L-am folosit în baie, unde a funcționat foarte bine. Am pus câteva picături în colțurile băi și a mirosit minunat acolo chiar și o săptămână. Îl folosesc în același fel și pe hol. De asemenea, este o idee foarte buna să pui câteva picături în coșul de gunoi sau sub chiuvetă, deoarece combate mirosurile neplăcute.

dav

Sticla are 125 ml, dar pentru că folosești doar câteva picături la o utilizare, acesta îți va ajunge mult timp. Îl găsești online la un preț de 14 lei.


Poți cumpăra odorizantul concentrat Foresan de aiciYou may also like

Lasă un răspuns