Review produse Aesti – puterea cosmeticelor „urâte”

Nu mică mi-a fost bucuria când am aflat că am șansa să colaborez din nou cu brandul Aesti. Prima mea experiență cu aceste produse a fost foarte plăcută, iar în cazul celei de-a doua, am vrut să mă asigur că le încerc mai mult timp, pentru a vă putea crea o imagine cât mai realistă asupra lor.

Le-am numit cosmetice urâte deoarece prima reacție a oamenilor când văd aceste produse este una respingătoare. Strâmbă din nas și se gândesc dacă este sau nu sigur să le folosească, dacă le va păta părul sau pielea, sau dacă nu cumva se spală de fapt cu noroi.

Adevărul este că extractul de turbă din mlaștinile estoniene, își face foarte mult simțită prezența în aceste produse. Chiar dacă au un aspect și o culoare mai neobișnuită față de cosmeticele cu care am fost obișnuiți, aceste produse reușesc să surprindă plăcut prin eficiența lor, mai ales pentru că sunt produse naturale și vegane, perfecte pentru utilizare frecventă, fără efecte negative asupra pielii.

Săpunul Aesti – din turbă cu lămâiță

Ingredientele din acest săpun natural sunt blânde cu pielea și îl fac ideal atât pentru femei cât și pentru bărbați. Atât mie, cât și soțului meu ne place aroma de lămâiță combinată cu cea de mentă. Este un săpun care miroase minunat și chiar am observat că aroma persistă pe piele.

Deoarece nu conține ingrediente iritante și agresive cu pielea, lasă pielea moale și nu o usucă. Poate fi folosit cu ușurință ca săpun de mâini sau chiar pentru a înlocui gelul de duș.

Cremă de duș Aesti – turbă și ulei de măsline

Mereu mi-au plăcut produsele ce aveau în compoziție uleiul de măsline. Pentru piele, această combinație este foarte fericită. Uleiul de măsline are efect emolient și hidratant, ceea ce face ca acțiunea purificatoare a turbei să nu fie prea aspră pentru piele.

Este genul de produs la care te gândești de două ori dacă sa îl pui pe piele sau nu. Culoarea maro închis nu este cea mai atractivă, dar de îndată ce l-ai pus pe piele sau pe lufă, se formează o spumă. Produsul are un miros plăcut, iar parfumul nu duce a nimic chimic. Dacă ești o persoană care face duș zilnic, această cremă de duș este suficient de blândă cu pielea pentru a nu o usuca.

Un alt lucru care îmi place la acest produs este ambalajul. Stilul acesta minimalist dă bine în orice baie.


Poți cumpăra online aceste produse de aici


Mască de față cu turbă Aesti

Mereu mi-am dorit să am o mască de față cu care să îl pot face pe soțul meu să reexamineze decizia de a se însura cu mine. Ei bine, masca asta face o treabă minunată 🤣.

Turba nordică are efect purificator. Trebuie să recunosc că am simțit efectele benefice ale acestei măști. Pe lângă faptul că e foarte fun de aplicat, este o mască ce are efecte deosebite. Stimulează circulația sângelui, întinerește celulele, hrănește și restabilește nivelul de Ph al pielii. Bineînțeles, pentru a simți toate aceste efecte, masca trebuie utilizată cu regularitate.

Nu pot să nu remarc faptul că, în cazul meu masca usucă puțin tenul. Eu simt asta pentru că deja am tenul uscat, dar nu o face la fel de tare ca o clasică mască cu argilă. Dacă ai ten uscat, musai după folosire, este necesar să aplici o cremă hidratantă.

Bineînțeles, lucrul care îmi place cel mai mult, este faptul că știu că asupra pielii mele acționează un produs natural, fără coloranți, parfum, siliconi, parabeni etc. E minunat să o folosești.

Produsele Aesti le găsiți în mai multe magazine online. Personal, mi se pare că sunt mai ușor de comandat de aici.

La sfârșit am o întrebare. Ce produse naturale vă place să folosiți?

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns