Am testat produsele CeraVe – cele mai bune pentru pielea sensibilă

Dacă ești o persoană cu ten sensibil, sau ai copii și îți este greu să găsești produse care să nu le irite pielea, atunci acest articol este pentru tine. De când am blogul și am testat multe produse cosmetice, am reușit să învăț multe despre îngrijirea pielii. De exemplu, am aflat că parfumul din produsele cosmetice este doar o strategie de marketing și este complet irelevant pentru calitatea produsului. Ba mai mult, este un factor iritant pentru piele, și uneori poate să îi facă rău. Tocmai de aceea m-am bucurat mult să pot testa produsele CeraVe, în cadrul unei campanii Buzzstore. Deci, merită să le cumperi?

Ce este deosebit la produsele CeraVe?

Sunt o persoană care este foarte curioasă atunci când vine vorba despre cosmetice, dar știu că există și persoane care nu sunt dispuse să facă schimbări în rutina de îngrijire și să introducă produse noi. Așadar, de ce ai vrea să folosești produsele CeraVe? Cu ce sunt mai speciale decât altele?

Cerave pareri
Poti introduce produsele CeraVe intr-o „dieta” de ingrijire a tenului sanatoasa

Ei bine, produsele CeraVe promit să ofere o hidratare instantanee a pielii cu efect de lungă durată, după doar o aplicare. Sună prea frumos să fie adevărat? Așa m-am gândit și eu. Care e secretul lor: ceramidele.

Ce sunt ceramidele?

Ceramidele sunt componente naturale ale pielii noastre. O piele sănătoasă are 50% din stratul de lipide din piele format din ceramide. Acestea au rolul de a menține un nivel de hidratare optim al pielii și fac parte din bariera de protecție a pielii. Practic, dacă pielea ta este un castel, ceramidele sunt soldații care îl protejează. Atunci când soldații scad la număr, castelul este mai puțin protejat, ceea ce înseamnă că o invazie îl poate devasta. Așadar, pentru a-l proteja aduci soldați din afară.

În mod asemănător, atunci când ceramidele din piele scad, aceasta este mai sensibilă la factori agresivi, ceea ce rezultă în piele uscată și iritată. Ca să o protejezi cum trebuie aduci ceramide din afară, în cazul nostru, cele găsite în produsele CeraVe.

Cremă hidratantă pentru față și corp CeraVe

Nu are rost să ascund cât de încântată sunt de acest produs. Știu că sună a reclamă, dar entuziasmul meu e atât de real încât mă surprinde până și pe mine. Totuși e suficient să citești eticheta produsului ca să începi să te îndrăgostești de el.

În primul rând, și acesta este motivul pentru care îmi place acest produs cel mai mult, nu conține parfum și nu conține coloranți. Asta înseamnă că producătorul a ales să atragă publicul prin calitate nu prin artificii, deoarece știm cu toții că suntem mai atrași de lucruri parfumate și colorate, chiar dacă acestea nu fac bine în realitate. Deoarece nu conține parfum, nu irită pielea, ceea ce face acest produs ideal și pentru copii.

Poate ți se pare ciudat să folosești aceiași cremă atât pentru față cât și pentru corp. În realitatea însă, crema aceasta nu conține ingrediente comedogenice, adică grăsimile nu încarcă porii, deci nu îți vor apărea coșuri. În plus, vei cheltui mai înțelept și vei risipii mai puțin folosind același produs. Când termini produsul poți refolosi borcanul pentru depozitare sau pentru a face un cadou. #zerowaste

dav

Comandă crema hidratantă CeraVe de aici


Gel de spălare hidratant CeraVe

Un al produs de care sunt în continuare foarte încântată este gelul de curățare. Sincer, credeam că o să îl folosesc odată, o să constat că îmi usucă tenul și apoi voi uita pur și simplu de el. Well, I was so wrong!

Gelul acesta de curățare nu a contenit să mă surprindă. În primul rând, ai ghicit, nu miroase a nimic pentru că nu are parfum. Dar, mai este un lucru pe care nu îl are: spumă. Gelul acesta de curățare nu face spumă! Abia după ce l-am folosit mi-am dat seama că industria cosmeticelor ne-a condiționat să credem că spuma curăță, și dacă un produs nu face spumă, ei bine nu e bun sau nu funcționează. În realitate însă, spuma este un agent dur cu pielea. Dacă ai ten uscat sau chiar normal, ar trebui să eviți să folosești produse de curățare care fac spumă, deoarece chiar dacă pe ambalaj scrie că produsul este hidratant, vei avea în realitate un ten mai uscat.

Acesta nu este cazul atunci când folosești gelul hidratant CeraVe. Personal îmi place foarte mult cum se simte pielea după ce folosesc acest gel. Pielea se simte foarte fină și se observă că este curată. În plus bariera protectivă a pielii nu este afectată de folosirea acestui produs.

Gelul poate fi folosit fără probleme și de către copii, tocmai pentru că este atât de blând cu pielea.


Poți comanda gelul de curățare hidrantant CeraVe de aici


Recomand aceste produse cu toată încrederea. Dacă le încerci sau ai întrebări, le aștept în comentarii.


You may also like

Lasă un răspuns