Cum să îți recondiționezi mobila cu niște markere?

 

Urmează să vorbesc despre cel mai versatil set de markere pe care am avut ocazia să îl încerc în viața mea. Din punctul meu de vedere, cei de la Koh-I-Noor au avut o idee minunată când au decis să producă și să pună la vânzare setul de markere permanente pentru mobilă și piele. Șase nuanțe care imită culorile lemnului și a le pielii, m-au ajutat să repar câteva defecte de pe mobilă, și chiar să îmi salvez o pereche de încălțăminte. Iată cum am folosit împreună cu surioara mea aceste markere.

 

      Recondiționează mobila

Evident, nu spun că ar trebui să o dai cu foaie abrazivă și apoi să începi să o pictezi cu markerul. Poți însă foarte bine să ascunzi mici ciobituri, julituri, zgârieturi în mobilă, astfel încât aspectul acesteia să redevină uniform. Cum le-am folosit noi? Experimental am vrut să vedem dacă markerele pot fi folosite pentru a corecta unele pete ce le avea pe mobilă, și am rămas mai mult decât încântați de rezultate.

Altă dată, un marker ne-a salvat când ne-am apucat noi să facem un cadou DIY. După ce am dat cu lazură o bucată de lemn, am observat că în unele locuri nu a prins, că începe să se cojească sau că a rămas lipită hârtie. Bine că mi-am amintit de markere și am venit cu soluția salvatoare. Așa cum se observă din fotografii, problema a fost rezolvată imediat.

 

   Recondiționează articolele din piele

Am fost mai mult decât încântată să văd că a fost posibil să îmi salvez o pereche de încălțăminte. Am pantofii ăștia pe care i-am luat dintr-un SH acum vreo 3 ani și care nu s-au rupt, doar că pielea e cam deteriorată. Dar după ce am „desenat-o” cu un marker în nuanța potrivită, practic i-am reparat. Pozele vorbesc de la sine.

 

     Explorează-ți creativitatea

Luiza s-a distrat cel mai bine cu markerele astea, singura problemă este că îi e cam greu să le deschidă, motiv pentru care am putut să le folosesc mai mult eu. Totuși a reușit acum ceva vreme să facă un desen folosind în mare parte aceste markere. A fost tare încântată de calitatea lor deoarece sunt pe bază de alcool, și se compară cu markerele Copic la modul în care se comportă pe hârtie.

 

Așadar, dacă ai de făcut corecții în detaliu pe lemn sau piele, markerele permanente de la Koh-I-Noor sunt ideale.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns