Cum să scapi de buzele uscate? – Balsam de buze naturist

A venit… a venit toamna… acoperă-mi… buzele cu ceva. Da, buzele pentru că inima e bine mersi la locul ei. Buzele sunt jale. Dacă ești ca mine, aștepți cu nerăbdare toamna cu culorile ei minunate, cu toată atmosfera călduroasă, cu haine mai grosuțe și cu muuulte perechi de șosete. Ce știu sigură că nu aștepți, sunt buzele uscate din cauza frigului. E suficient să stau zece minuțele afară când este mai răcoare, și mici cratere încep să își facă de cap pe buzele mele.

Nu este prima oară când vorbesc despre balsamuri de buze pe blog. Dacă ai mai citit articole referitoare la acest subiect până acum, știi cu siguranță că sunt o iubitoare a balsamurilor de buze naturiste. Nu că aș fi eu această militantă a drepturilor plantelor, dar singurele balsamuri de buze care au funcționat în cazul meu sunt cele naturale. În plus, dacă am posibilitatea de a alege un produs natural 100%, foarte eficient și la un preț super accesibil, atunci cu siguranță voi opta pentru acesta. Am și pentru tine câteva recomandări, așa că dacă vrei să scapi de buze crăpate, citește în continuare.

Remediu pentru buze uscate – Gălbenele și Vitamina E

Cei de la Faunus Plant produc balsamuri de buze la un preț extraordinar de accesibil. Ce este și mai impresionant este că poți citi și înțelege fiecare cuvânt din lista de ingrediente. Ce este și mai impresionant, este că balsamurile lor de buze chiar își fac treaba, adică umple crăpăturile favorizând vindecarea, hidratează buzele și le protejează de factorii agresivi externi.

Gama lor de patru sortimente de balsamuri de buze are la bază două ingrediente foarte importante: gălbenelele și vitamina E.

  • Gălbenelele – sunt o adevărată comoară din natură. Probabil prima plantă cu proprietăți vindecătoare la care te gândești sunt gălbenelele, și știu sigur că mama sau bunica ta te-a vindecat cel puțin odată de o julitură zdravănă la genunchi folosind unguent de gălbenele. Și sunt la fel de sigură că ai rămas uimită de cât de repede s-a vindecat așa „buba”. Lucrurile funcționează la fel și acum că ești mare. Juliturile de la genunchi s-au transformat în răni la buze cauzate de buzele uscate. Gălbenele din acest balsam de buze contribuie la o mai bună vascularizare a zonei, ceea ce accelerează procesul de vindecare.

 

  • Vitamina E– Nici acest ingredient nu avea cum să lipsească din mai multe motive. Sunt sigură că ați tot auzit de radicalii liberi. E ok, nici eu nu am știut la ce se referă. De fapt, nici acum nu sunt prea sigură, dar are legătură cu efectele nocive pe care pielea le resimte în urma acțiunii factorilor poluanți externi, precum pesticidele, gazele, fumul de țigară, etc. Ei bine, vitamina E are efect antioxidant, ceea ce înseamnă că luptă și împotriva radicalilor liberi. De asemenea, aceasta contribuie la sănătatea vaselor de sânge și accelerează procesul de refacere a pielii. Adică, pielea aceea pe care tot o rupi tu pentru că nu te poți abține, de va reface mai rapid și cu mai puțin disconfort atunci când vei folosi un balsam de buze.

 

     Cuvinte drese cu ulei de măsline – buze hidratete 100%

Balsamul de buze de la Faunus Plant are la bază uleiul de măsline. Nici nu este de mirare, deoarece știm cu toții cât de lăudat este acest ingredient. Este principalul motiv pentru care balsamul de buze poate să hidrateze buzele. De asemenea, contribuie la păstrarea elasticității pielii de pe buze, deci dacă ești o persoană cu ten matur, acest produs îți va fi ideal.

    Cele trei variante pe care le-am testat anul acesta

Nu este prima dată când testez un balsam de la Faunus Plant. De fapt, balsamul lor cu aromă de mentă a fost de mult timp lăudat de către mine peste tot pe unde am avut ocazia. O să vă vorbesc pe scurt despre fiecare.

  •      Lavandă

Balsamul de buze îmbogățit cu extract de lavandă este perfect pe timp de vară deoarece ajută la refacerea buzelor după ce au fost prăjite frumușel la soare. O altă proprietate de care nu știam este faptul că extractul de lavandă ajută la reducerea inflamației cauzată de herpes.

  • Mentă

Acesta este clar preferatul meu, din nou super pentru vară din mai multe motive. În primul rând, ador menta și acesta este absolut delicios. Apoi e foarte fun. Practic, datorită uleiului de mentă, vei simții o senzație de răcoare și te va pișca ușor buza imediat după aplicare. Buzele par mai pline și se simt mai hidratate categoric.

  • Propolis

Este cred cea mai complexă variantă deoarece propolisul, pe lângă proprietățile emoliente pe care le are balsamul oricum, vine cu un plus de protecție împotriva bacteriilor și a virușilor ce pot cauza diferite afecțiuni ale buzelor.


   Dacă vrei să afli mai multe despre aceste balsamuri sau vrei sa le comanzi le găsești aici la doar 7,90 lei!


 

You may also like

Lasă un răspuns