Am testat produsele Elemis și mi-am reparat tenul!

 

Nu știu dacă vă mai amintiți, dar acum multicică vreme vă arătam pe Instagram că am primit spre testare câteva produse de la Elemis, și că vă voi povesti despre ele de îndată ce vor intra în rutina mea de îngrijire. Ei bine, timpul a sosit! În sfârșit, nici nu a trecut așa mult, doar câteva luni bune și cam toată vara. Dar nu e nimic, important e că am apucat să mă conving de eficiența lor.

 

Produsele Elemis – CÂT???

Asta a fost reacția mea înainte să primesc produsele spre testare. Am zis că este cazul să vorbesc prima dată despre preț pentru că este primul aspect care m-a șocat. Din punctul meu de vedere, indiferent de buzunar, produsele Elemis sunt scumpe. Atenție însă, nu am spus că sunt prea scumpe. Asta deoarece calitatea chiar se ridică la grandoarea prețului. Eu am primit variantele travel size spre testare, cele full-size costând destul de multicel. Ca să vă faceți o idee crema de zi din gama Superfood la 50 de ml costă 374 de lei pe AddaShop.ro. Așadar, dacă vrei să îi faci unei doamne un cadou sofisticat, aceasta ar putea fi una din variantele care ar impresiona-o.

Gelul de curățare Elemis Superfood

Gama de produse Superfood de la Elemis are la bază extracte din alimente și prebiotice, care ajută la redarea echilibrului pielii, oferind o hidratare intensă și delicată. Știu, a sunat ca într-o reclamă, dar după ce am testat produsele pot spune că acesta este adevărul. Hai mai bine să vă povestesc.

Probabil dacă nu aș fi mers în concediu, nici până acum nu m-aș fi atins de ele. După nuntă, pentru că da m-am măritat între timp, am plecat prin țară și nu puteam merge fără produse de îngrijire pentru ten. Așadar variantele travel size au picat la fix. După stresul nunții șamd, tenul meu suferea profund. Nu știu cum arăta, dar nopțile nedormite, stresul, soarele, adaptarea la un nou program and so, nu i-au făcut niciun bine. Era atât de uscat încât începea să de exfolieze.

Am pornit cu el așa în concediu, și am început să folosesc gelul de curățare și crema de noapte din prima seară de vacanță. Pe lângă faptul că gelul curăță foarte bine și are un miros plăcut, nu agresează tenul. Nu m-a usturat tenul, nu am avut nicio senzație de iritație. Din punctul meu de vedere, e un produs excelent pentru persoanele cu ten uscat.

Crema de zi și de noapte Elemis

Am fost surprinsă de textura lor pentru că nu seamănă deloc cu un cuplu de creme zi/noapte pe care le-am folosit până acum. Mai precis, de obicei crema de noapte are o textură mai grasă, se absoarbe mai greu în piele și uneori te consolezi cu gândul că până dimineață pielea o să absoarbă surplusul. Ei bine, în cazul acestora situația stă total diferit.

Crema de zi are o textură mai grasă, sau m ai bine zis, mai densă. Se absoarbe ușor în piele, dar e foarte diferită de cea de noapte. Aceasta din urmă, are o culoare verzuie și este mult mai fluidă. Se absoarbe super rapid, și până dimineața face niște minuni. M-am trezit cu pielea fină și un ten luminos, foarte hidratat.

Uleiul facial Elemis

Tot din gama Superfood, pe acesta îmi este frică să îl folosesc, pentru că este foarte bun și se termină repede. Este primul ulei facial pe care îl folosesc și conferă o hidratare intensă. 3 picături sunt suficiente pentru tenul meu, se masează ușor și pătrunde ușor în piele. Toate produsele din gamă au un miros ușor mentolat, mai degrabă a rozmarin, dar asta nu mă deranjează deloc.

Masca reparatoare cu lavanda de la Elemis

Singurul produs care nu este din gama Superfood, această mască este și prima pe care am folosit-o. Deja v-am spus pe Instagram cât de mult îmi place. Are efect calmant, și nu îmi simt tenul uscat după folosire.

A mai încercat cine va produse Elemis? Vi se par scumpe sau nu? Aștept părerile în comentarii.

 

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns