Haul – Art Supplies de pe Profiart

Luiza’s back 😛

Din nou am să vă vorbesc despre ce mi-am ales luna aceasta de pe ProfiArt. Ca de obicei, le mulțumesc enorm pentru produse. ❤

Bloc Canson Aquarelle (A5, 300g)

Mi-a plăcut mult să îl folosesc (și încă îmi place, desigur). Aș zice că hârtia nu e nici super texturată (nu la fel ca blocul mixed media, tot de la Canson) dar nici cea mai fină. Însă ce mi-a plăcut cel mai mult la hârtie este că nu s-a încrețit oricât de multă apă am folosit. Am să mai fac niște teste să văd cum rezistă căci nu sunt genul care folosește straturi peste straturi peste straturi.. oricum, comparat cu alte tipuri de blocuri pe care le-am folosit, cu acesta chiar nu am avut vreo problemă. Blocul în mărimea A5 costă 16,50 lei.

Bloc schițe cu spira Sonnet (A5, 150g)

Am o obsesie pentru caiete. În momentul acesta am 23 de caiete în total. Și cu cât crește colecția, cu atât vreau mai tare să le umplu pe toate, și abia aștept să îl umplu și pe acesta. Hârtia este prea subțire pentru acuarele, însă nu pentru acest scop l-am ales deci nu este o problemă pentru mine. Am vrut să am un caiet pentru schițe mai „personale” și mai dezordonate. Un caiet pe care să nu îl arăt tuturor și să fie doar pentru exersat. Am încercat să fac și desene mai finisate în el, dar nu prea este pe gustul meu hârtia pentru așa ceva. Costă 10 lei și e chiar ok pentru schițe simple.

Textlinere pastel și superfluorescent Faber-Castel

Nu vă pot spune prin cuvinte cât de mult iubesc culorile pastel. Adică… Iubesc toate culorile, nu există o culoare care să nu îmi placă, dar astea le iubesc și mai tare :)). Iar când am văzut că au aparut textlinere pastel am vrut neapărat să le încerc. Și pe lângă că au un preț bun, sunt de super calitate. Sunt perfecte pentru subliniat text bineînțeles, dar cred că v-ați dat seama că eu le folosesc în special pentru desen.
Dacă aveți un bullet journal sau vă place să aveți notițe frumoase, acestea sunt perfecte. La fel și textlinerele superfluorescent care își merită numele, aproape ca te orbesc :)). Un marker costă 3,50 lei.

Creion Faber-Castel Polychromos (Phtalo green)

Îmi doresc la maxim setul de 120 de creioane Polychromos, însă nu prea cred că o să îmi permit vreodată să îmi cumpăr unul.. așa că mi-am luat macar un creion să văd cât de frumos este cu adevărat, și îl ador din tot sufletul. Creioanele astea sunt foarte scumpe, și este de înțeles. Sunt pe bază de ceară de plumb și de asemenea sunt pentru artiștii care vor să facă desene care să aibă culori la fel de intense și peste câțiva ani. Nu am multe să vă spun despre ele deoarece mi-am ales un singur creion, deci nu am putut să văd cât de bine se pot obține efecte de blending. Ce știu este că (,) culoarea este foarte opacă se aplică ușor, mina este rezistentă la rupere deoarece este lipită înăuntru.

Creionul are un aspect foarte „fancy”, care te face să te simți ca un artist profesionist atunci cand îl folosești. De asemenea este rezisent la apă și nu se împrăștie pe hârtie. (Quick tip! Am învățat că puteți folosi ulei de cocos cu aceste creioane ca să obțineți o culoare mult mai uniformă. Folosiți bețișoare de urechi ca să aplicați uleiul pe desen și veți putea întinde pigmentul acolo unde au ramas mici spații albe.)
Creioanele se vând la bucată și în seturi. Un singur creion costa 7,30 lei, cel mai mic set, de 12 se vinde pentru 87 de lei și setul cel mai mare de 120 se vinde pentru 823 de lei.

Roller cu gel G2 0.7 Pastel Pilot (PAG green)

Exact…. Pastel….. Verde…. Ok sunt sigură ca până acum v-ați fii așteptat la asta. Sunt 100% sigură că la un moment dat voi ajunge la emisiunea aia ‘My Strange Addiction” sau ceva de genul ăsta, pentru că ATÂT de obsedată sunt de culoarea verde. O să ajung faimoasa, vă spun eu! 😛 Ok, revenind la subiect, un un lucru de menționat despre acest pix este că deși arată pastel, scrie mult mai neon decât m-aș fii așteptat. Nu e o nuanță extrem de diferită de cea a pixului totuși. De scris, scrie ok, n-am avut probleme majore. Însă o să fie mici întreruperi dacă îl folosiți repede. În rest mi-a plăcut, e chiar fain. Pixul costă 7,50 lei.

Pix cu gel B2P Bottle Pilot (negru)

Haideți să vă spun de ce pixul ăsta e așa mișto. Deci..

Cei de la Pilot au lansat un concept super șmecher în domeniul instrumentelor de scris reciclate ca să arate că produsele de zi cu zi pot avea o a doua viața. Deci sunt mai multe instrumente de scris din anumite produse reciclate și cilindrul lor reflectă produsul din care sunt obținute. Mi se pare geniaaaaaal. Pixul acesta este fabricat din sticle de plastic reciclate și ARATĂ ca o sticlă de plastic! E pur și simplu adorabil și super ingenios și respect enorm ideea asta. Bravo bravo bravoooo.
(De asemenea pixul este retractabil si reîncărcabil. Și… Da, scrie foarte bine :)). ) Pixul costă 7,50 lei.

Cam asta a fost tot. Sper că v-a plăcut și că v-a fost de folos. Ne vedem data viitoare. Pupici!

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns