Sampon si masca Tresemme Botanique – Aur pentru par

O spun din start. Cred că sunt puține branduri care să producă produse pentru păr la fel de eficiente ca cei de la Tresemme. Nu este nici un secret ca acesta este un brand care îmi place. Anul trecut am avut ocazia să testez și clasica mască hidratantă de la ei, care și acum este no. 1 în top. Atunci când am avut din nou ocazia să testez ceva, bineînțeles că am ales tot o mască, dar și un șampon. Ambele fac parte din gama Botanique, și eu le-am primit de la cei de la Triodeluxe.ro.

Despre masca Tresemme hidratanta am scris aici. 

   Masca și șampon Tresemme Botanique – câteva cuvinte despre gamă

Această colecție de produse pentru păr intenționează să ofere părului vitalitate și o hidratare intensă, cu cât mai puține ingrediente dubioase, și cu cât mai multe ingrediente naturale. De aici vine și numele Botanique, deoarece vrea să folosească puterea plantelor pentru a reda sănătatea părului. Bineînțeles, nu vorbim despre produse 100% naturale, dar vorbim totuși despre produse care au acordat o oarecare atenție ingredientelor, ceea ce este un progres.

Practic, ambele produse conțin extract de aloe vera și de cocos (imaginați-vă doar ce bine miros) și nu conțin siliconi, coloranți  sau parabeni. Ce mi-a plăcut mie când am citit lista de ingrediente este că nu am regăsit aceste extracte de plante în capătul listei, ceea ce înseamnă că acestea chiar există, și nu este pus acolo un vârf de cuțit doar ca să poată scrie asta pe etichetă. (într-o zi o să îmi fac timp să povestim despre ingrediente și cum să le citim).

    Părerea mea despre șamponul Tresemme Botanique

Varianta de șampon pe care o am eu este de 700 de ml, și sunt sigură că o să îmi ajungă vreme bună. Asta deoarece formula este destul de concentrată, și nu am nevoie de mult produs la o singură spălare. Dacă erai curioasă, da se simte aroma de cocos și este una foarte plăcută. Textura șamponului este una normală, ușor cleioasă din cauza adaosului de aloe vera. Nu are nicio culoare, este complet transparent. Sistemul de dozare este destul de bun, deși la o sticlă atât de mare, aș fi preferat o pompiță.

 

Curăță foarte bine părul și scalpul, și eu nu am avut probleme după folosire. Nu am avut scalp iritat, nu m-am confruntat cu mătreață, din contră. Pentru că are extract de aloe, scalpul este hidratat, ceea ce previne mătreața. Hidratează între-adevăr părul și este ideal din punctul meu de vedere pentru părul deteriorat. Costă 42 de lei, dar e o investiție care merită.

Poți cumpăra șamponul de aici

    Masca Tresemme Botanique e aur pentru păr

Dacă ai vrut ca părul tău să strălucească la fel ca în reclame, masca asta este ideală. Sinceră să fiu, varianta clasică mi s-a părut mai eficientă, și mai rentabilă ca preț, dar și aceasta este ok. Pentru 44 de lei primești 300 ml de produs. Textura este normală la la oricare mască, mirosul este același ca în cazul șamponului, și are o culoare albă.

Trecem la efecte pentru că asta ne interesează. Sunt foarte încântată de această mască. După câteva experiențe neplăcute cu un șampon pe care l-am testat și care mi-a uscat foarte tare părul, am reușit să îi redau vitalitatea și folosind această mască.

Legat de modul de folosire, ei spun să o lăsați să acționeze între 3-5 minute. Eu vă spun să o lăsați chiar 6 minute dacă este posibil, sau chiar mai mult. Rezultatele vor fi mai bune. O puteți folosi ca pe un balsam normal. Nu e nevoie să vă puneți părul în prosop și să fiți all fancy about it, numai dacă doriți bineînțeles.

Puteți cumpăra masca de aici. 

Ok, cam atât am avut de spus despre aceste produse. Le recomand din toată inima, pentru că fac ceea ce promit. Eu le am de pe Triodeluxe.ro, și cred că ei sunt singurii care le aduc și în țara noastră. Despre magazi, pot spune că am colaborat minunat, produsele au ajuns la timp și în stare impecabilă.

You may also like

Un comentariu

Lasă un răspuns