Desenul pe hârtie albă e plictisitor

Heia! Azi Luiza preia din nou conducerea și vă învață să gândiți mai… colorat :).

 

Luiza aici, once again! 😀

Ca de obicei, vă vorbesc despre ce mi-am ales de data aceasta de pe ProfiArt. Din nou le mulțumesc enorm pentru produse. Abia aștept să vă vorbesc despre ele!

Un sketchbook mai special

Primul produs este sketchbook-ul cu hârtie kraft de la Bagrilo. (Mărimea a5, în format landscape.) Gramajul hârtiei este de 300g.
Ce mi-a plăcut mult la acest caiet este că am putut folosi o varietate de materiale în el. De la materiale uscate cum ar fii creioanele, pastelurile, etc. Până la carioci, markere, chiar și acuarele. Iar asta fără a deteriora hârtia într-un fel sau altul.

Totuși, cel mai fain lucru la acest caiet este culoarea hârtiei, având în vedere că este maro, nu alb, tu ești cel care alege unde, și cât alb vei adăuga. Astfel desenul tău va prinde și mai multă viață. Creionul ăla alb care ți se părea inutil în sfârșit are un scop!

Markere Zig Art & Graphic Twin

 

Aceste markere pe bază de apă au două capete: unul de 0,8 mm și unul flexibil, în formă de pensulă, doar că vârful flexibil nu are fibre individuale ca cel despre care v-am vorbit mai demult, acest vârf este de cauciuc. Seamănă cu vârful de la markerele Copic.

Eu am ales două markere, culorile 302 și 303, un mov și un albastru. Și.. nu am știut sigur cum o să arate culorile în realitate și.. Le-am ales pe cele mai transparente și cele mai grele de văzut pe hârtie. :))) Însă îmi asum această greșeală. Ups!

Lăsând greșelile mele la o parte, îmi plac mult deoarece vârful lor flexibil este super ușor de controlat. Perfect nu numai pentru cineva care învață caligrafie, ci și pentru desen. Clar o să îmi mai cumpăr, data viitoare însă am să mă asigur că îmi iau culorile potrivite :)).

Set 6 creioane Derwent Coloursoft

 

Desenul din spate e o gluma… nu l-am facut eu, desi cine l-a facut e tare talentat :)))

De ce un set atât de mic? Deoarece nu prea știam ce părere o să am despre creioanele astea, și nu am vrut să risc și să sfârșesc cu ceva ce nu este potrivit pentru mine. De aceea apreciez seturile mai mici de 12, mai ales având în vedere că aceste creioane sunt mai scumpe de fel. Vă recomand și vouă ca atunci când vreți să încercați un produs mai scump, să nu riscați și să vă luați un set complet și să regretați după. Cheltuiți cu cap! 😉

Mie mi-au plăcut mult. Sunt destul de opace, și chiar dacă sunt puține culori, am putut să fac blending foarte ușor. (Mai ales cu un blender! Eu am inceput recent să folosesc și funcționează super bine.) De asemenea, în ciuda faptului că au mina foarte moale, nu se rup foarte ușor, cum mă așteptam eu. Iar asta a fost o surpriză plăcută. De ascuțit încă nu le-am ascuțit, dar în descrierea lor se spune că se ascut foarte bine.
Chiar mi-au plăcut. Și mi-aș lua setul complet, dar nu cred că o să îmi permit o așa investiție prea curând. Dar sunt super faine. 🙂

Sper că această recenzie v-a fost de folos. Ne vedem în iulie 😛. Pupici!

PS: Dacă vă întrebați unde e articolul bonus despre creioanele acuarelabile despre care vă vorbeam data trecută, nu am uitat de el, este aproape gata. 🙂

You may also like

Lasă un răspuns