Abia aștepți să umpli fiecare pagina – Agenda KOH-I-NOOR

Buna! Azi Luiza, marea mea surioară artistă, are ceva foarte important de comunicat. Ia vedeți mai jos!

Heia! Luiza’s back!

Astăzi vreau să vă vorbesc despre unul din produsele primite de la Koh-I-Noor, (multumeeeesc enorm pentru produse!) Este o agendă (A5) în care poți și să scrii și să colorezi, este combinația absolut perfectă.

Am ales acest jurnal pentru coloriaj adulți deoarece coperta are un design frumos și nu prea încărcat, având o paletă de culori limitată. Coperta este tare deci nu mi-ar fi frică să o stric cumva. (Iar asta imi place super mult, deoarece sunt genul care strică orice, nu știu cum.. dar reușesc. :))) )

Ce mi-a plăcut cel mai mult la această agendă au fost bineînțeles desenele dinăuntru. Nu sunt doar modele super complicate și care sa îți dea dureri de cap. (Deși sunt și ele superbe, desigur.) Sunt și unele mai simple, mai mici, acolo în colțul paginii și mi se pare drăguț să scrii ceva și să ai și un desen pe lângă ce ai scris. Mi se pare un detaliu frumos.

Îmi place mult atenția la detalii, semnul de carte cu elefant este absolut adorabil. Agenda conține și un buzunar la sfârșit, și un elastic ca să o poți ține închisă. Gramajul hârtiei este de 100g. (Adică: destul de groasă :)) )

 

Ca să vă dau o idee despre ce materiale pot fii folosite, puteți folosi carioci, creioane colorate, pixuri cu gel.. deși pixurile cu gel tind sa se vadă pe partea cealaltă a hârtiei, iar dacă nu vreți să ruinați următorul desen, vă recomand să aveți grijă. Eu am folosit un pix cu gel de pe AliExpress, dar poate dacă încercați alte firme efectul va fi unul diferit.

Markere pe bază de alcool nu am încercat, dar sunt ferm convinsa că s-ar vedea pe partea cealaltă. (Așa sunt markerele pe bază de alcool.) Oricum, eu vă recomand sa testați materialele voastre și să vedeți cum reacționează pe hârtie. Acuarele încă nu am încercat, dar hârtia nu este prea groasă, nu știu cât de bine ar reacționa, dar, din nou nu am încercat așa că dacă voi sunteți curioși chiar vă invit să încercați cât mai multe lucruri.

Sincer, mie îmi place la maxim această agendă, ador design-ul ei în general. Nu am avut probleme să nu stea deschisă, cum se mai întâmplă uneori cu unele caiete care nu au spirala. Dar e super ok, chiar nu am ce comenta sincer.

Singurul lucru care m-a deranjat este că a fost doar un singur desen cu pisică… Și eu ador pisicile… More cats please! Dar nu e nu știu ce problema… :))

 

De scris în ea poți scrie bine, hârtia e fină și curge frumos pasta de la pix (depinde mult și de calitatea pixului, dar pixurile bune oricum nu-s scumpe.)

De menționat încă este că, hârtia este destul de groasă încât să nu se vadă scrisul pe partea cealaltă. Thumbs up!

Dacă aveți banii pentru agenda asta, eu o recomand 100%. E chiar de calitate si n-am avut o experiența nasoala. Eu o văd ca pe o investiție care merită, având în vedere că sunt agende și mai scumpe care nici nu se compară…

Sper că v-a plăcut această recenzie, din nou le mulțumesc enorm celor de la Koh-I-Noor pentru șansa de a le testa produsele. Dacă doriți să vedeți ce am mai primit de la ei, mergeți pe contul de Instagram @hadasascrie și la repere găsiți „arts&crafts” acolo sunt restul produselor despre care vă voi vorbi în următoarele luni.

Pupici!

 

You may also like

Lasă un răspuns