Am testat produsele Barnangen – Iata ce am invatat

O, tu lume sper ca esti pregatita… Pentru ca daca nu esti este oricum prea tarziu. Produsele cosmetice nordice au preluat controlul asupra pietei din țara noastră. Pam pam!

Cred că trendul a început odată cu revoluția Hygge și Lagom, adică acele două cărți în care nordicii ne învățau pe noi care e secretul lor de sunt mereu atât de relaxați. Aparent se relaxează mult, se învelesc cu multe pături și aprind multe lumânări. Daca simți că stilul acesta de viață nu te prinde niciodată, sigur produsele de îngrijire nordice or sa te prindă cel puțin până la următorul trend. Eu am avut ocazia sa le incerc pe cele de la Barnangen și iată ce am învățat testându-le.

 

 

Barnangen Gel de dus Nutritive – deci se poate sa nu ți se cojească pielea după duș

Let me give you some background here. Eu sunt aceasta persoana cu piele uscata se pare. Și pe fata și pe corp e așa. De ce, doar mama natura știe. Înainte să folosesc gelul asta de dus, foloseam altul (evident) nu foarte prietenos cu pielea mea. In sensul că era exfoliant cu ceva miros de zmeura. Eu voiam să îmi placă și să fie bun pentru mine, dar ce sa vezi nu era. Din cauza lui după fiecare dus aveam fulgi dinaia enervanți de piele uscata mai ales pe brațe. Și cum nu sunt genul care să mă cremuiesc tot timpul, bineînțeles că rămâneam așa.

Totul s-a schimbat însă când am cumpărat tigaia dry… A nup asta e din alt film… Când am început să folosesc gelul acesta de dus nordic. Nu am mai avut piele uscata, nu am simțit nevoia să aplic o crema. Miroase super bine și e chiar mega cremos. Lecția: daca ai pielea uscata, spala-te cu ceva cremos… I guess.

Loțiune de corp Nutritive – da-te cu ea și prefa-te că ești o zână nordica

 

Oamenii au ce au cu femeile nordice. Aparent toate sunt aceste ființe mistice, veșnic blonde, care umblă doar pe coasta cu gura întredeschisă și purtând o aură de relaxare și prospețime in loc de haine. Well, let me break down some news for you, și femeile astea sunt normale și din când în când miros și ele a transpirație. Da da! Pe bune! Atunci de ce ar trebui sa mai folosești crema asta?

 

 

Pai că sa îți hidratezi pielea în primul rând, evident. Lucru la care este foarte buna chiar. Și miroase și super bine, și aroma chiar persistă pe piele. Un alt motiv pentru care ar trebui sa o folosești însă este pauza. Pauza aia pe care o iei după o zi, o săptămână, o lună de uitat pe ce planeta ești. Pauza aia de „seara asta stau și mă dau cu creme și o să mă prefac că sunt din reclame”. Înțelegeți voi. La asta e buna crema asta.

 


   Apasă aici pentru a putea comanda produsele Barnangen online!


Ulei de corp Midsommar Glow – Atunci când te prefaci că ești un pui la rotisor, dar nu miroși ca unul

 

Pe bune acuma, doar eu ma gândesc că atunci când te dai cu ulei de corp și ieși afară în miezul verii, ești practic gata de prăjit. Gen aștepți să auzi cum îți sfârâie pielea? Numai eu? A ok, bine…

Ok, revenind în lumea oamenilor normali, numele uleiului acesta de corp este și el cât de nordic se poate, referindu-se în realitate la ceva foarte sudic. Midsommar înseamnă soarele stă drept și este un soi de sărbătoare pe la nordici. În realitate însă, uleiul asta de corp nu are nicio legătură cu soarele. În sensul că dacă te aștepți să aducă soarele într-o zi ploioasă, singura modalitate ca acest lucru să se întâmple e să agăți uleiul de tavan și să pui o lanternă în spatele lui, soarele să se simtă gelos și să se umfle în figuri pe cer (funcționează, chiar funcționează, nananananananana chiar funcționează).

Uleiul acesta de corp este foarte bun pentru masaj, și așa recomand să îl și folosiți. Nu se absoarbe rapid în piele, adică poți masa mult și bine folosind o cantitate mică. Pielea o sa se simtă hrănită, catifelată și o sa miroasă foarte bine până la următorul duș sau până începi să transpiri (ca o purcică 🙂 )

 

   Așadar facem o recapitulare. Ce am învățat?

  • Produsele nordice sunt cool, iar astea chiar hidratează pielea
  • Nu o să te transforme într-o zână, dar or sa te poată face să te relaxezi ca una
  • Dacă nu vrei ca oamenii (membrii familiei în general) să îți ceară mereu sesiuni de masaj gratuit, ascunde uleiul
  • Dacă vrei să fi tu masată, găsește „din greșeală și ca prin minune” uleiul

Cam atât. Dacă aveți ocazia, eu chiar recomand să folosiți produsele astea pentru că sunt foarte bune și nu are cum să nu vă placă.

 

 

 

You may also like

5 comentarii

Lasă un răspuns