Cele mai interesante produse pentru par pe care le-am incercat

 

Am început de destul de mult timp sa caut și să testez produse naturale pentru îngrijirea pielii, dar niciodată pentru par. Când le-am propus celor de la Aesti o colaborare mă așteptam să încerc produse naturale de calitate, dar nu mă așteptam la asta. Produsele nu sunt doar naturale, ci deosebit de interesante și foarte eficiente. Iată încă un articol din seria #100%natural.

Gama pentru îngrijirea părului cuprinde deocamdată doua produse: șampon și balsam. De ce sunt produsele acestea deosebite?

In primul rand, sunt produse naturale și vegane, iar la capitolul acesta pot sa bag mana in foc pentru că e atât de clar că nu seamănă cu nimic din ce ai incercat din comerț până acum. In al doilea rând, ingredientul principal este turba nordica ce se găsește doar in Europa de Nord. Alte ingrediente ce se regăsesc în compoziție sunt: uleiul de argan și ulei de măsline. Mai interesant este ce nu conțin însă.

Aceste produse nu conțin: parabeni, sulfați, uleiuri minerale și siliconice, produse derivate din petrol, coloranți sintetici sau conservanți. Extractul din turba, ingredientul principal este obținut din păduri monitorizate care au un sistem de defrișare și replantare controlat.

   Îngrijirea estoniană pentru un păr sănătos

Trebuie să recunosc că la început mi se părea atât de ciudat să folosesc aceste produse, asta pentru că nu semănau cu nimic din ce am mai folosit până acum. În scurt timp însă au devenit interesante, și acum abia aștept să le folosesc din nou.

 •    Șamponul – Îmi place surprinzător de mult. În primul rând are o textură mult mai lichidă și cu totul diferită de un șampon obișnuit. Începi să îl aplici și te gândești că ăsta nu are cum să să fie șampon. De fapt, dacă nu ar fi într-un recipient pe care scrie șampon, nu ți-ai da seama niciodată ca e șampon.

  Nu face foarte multă spumă, dar nu pot să spun nici că nu face deloc. Din punctul meu de vedere face suficientă. Chiar și așa, curăță părul foarte bine, nu face mătreață, nu am mâncărimi după el. Pentru mine, faptul că pot obține un asemenea rezultat cu un șampon care nu are nimic rău pentru păr în el, e fantastic și suficient pentru a-l lăuda.

 • Balsamul – Și acesta este foarte interesant. Singura problemă pe care am avut-o la început a fost legată de mirosul acestuia, dar după câteva folosiri nu m-a mai deranjat deloc. E foarte deosebit. Are o culoare maronie cu ceva particule care seamănă la aspect cu zațul de cafea.

  Și acesta mi-a plăcut mult. Am putu să îmi descurc părul fără probleme după ce l-am folosit, fără a simți nevoia să adaug un produs pentru descurcarea părului. Cât timp am folosit regulat aceste două produse, am observat că părul nu îmi mai cade la fel de abundent.

  De asemenea, rezista curat mai multă vreme, ba chiar arăta mai bine în a doua și a treia zi, deoarece folosirea produselor încurajează acțiunea uleiurilor naturale ale pielii să acționeze asupra părului. Cu alte cuvinte, nu balsamul va conferi strălucire, ca și când ai unge părul cu ceva lucios, ci uleiurile naturale ale corpului vor acționa asupra părului făcându-l să strălucească în mod natural și să aibă un aspect sănătos. Sau cel puțin asta cred ca se întâmplă :)).

Cam atât despre ele. Mi-au plăcut și le recomand cu tot dragul, sunt și foarte interesant și fun de folosit. Produsele pot fi comandate de pe pagina de Facebook Aesti sau de pe Instagram.  Eu zic că sunt perfecte pentru orice tip de păr, chiar dacă ai păr gras, nu vei avea probleme cu aceste produse. Aștept comentariile voastre, ați încercat produse Aesti?

You may also like

5 comentarii

 1. Da. Le am şi sunt încântată de ele. Părul meu uscat se simte bine de cand folosesc Aesti.

 2. Buna! Eu am parul vopsit blond foarte deschis. Aceste 2 produse schimba culoarea parului? La vad foarte inchise si mi-e frica sa nu pateze parul meu blond.

  1. Buna Daniela! I-am contactat pe cei de la Aesti pentru tine. 🙂

   Produsele Aesti pentru par au fost folosite de persoane cu parul blond deschis, dar nu s-au primit niciodată plângeri cum ca produsul ar influența culoarea parului. Cu toate acestea, parul fiecarei persoane este diferit si nu se poate prevedea cu exactitate modul in care reactioneaza la diverse tratamente. Si eu si cei de la Aesti te indemnam sa fii cu ochii pe pagina de Facebook sau pe contul de instagram Aesti deoarece la sfarsitul lunii se va lansa si o varianta a samponului de 50 de ml, astfel incat sa ai ocazia de a-l testa inainte de a cumpara vairanta full-size. Sper ca am fost de ajutor! Pupici!

   1. Multumesc foarte mult pentru raspuns!!!
    E bine ca s-au gandit la o varianta de sampon in cantitate mai mica. Asa, sau esantioane, mostre, ar trebui sa aiba toate firmele. Poate nu cumparam multe produse fiindca nu avem cum sa le testem. 😀

Lasă un răspuns