Hai să nu mai discriminăm „hainele de duminică” – OOTD

 

Eu sunt o „pijama type of girl”. În sensul că atunci când stau acasă, și stau acasă muuuult, stau doar în pijamale. De obicei sunt mult mai îmbrăcată în casă decât afară, pentru că încăperea în care stau cel mai mult, ar putea concura lejer cu un frigider. Deși am în fiecare săptămână ocazia de a mă îmbrăca elegant, în special duminica bineînțeles, uneori simt nevoia să mă îmbrac „fancy” și numai dacă stau în casă. Ce vouă nu vă vine să faceți la fel? Numai eu sunt nebuna?

Bineînțeles că atunci când stai în casă vrei să te îmbraci în „haine de casă”. Astea sunt mai practice și dacă le rupi sau murdărești, nu îți pare atât de rău. Dar sunt sigură că ai avut și tu momentul acesta măcar odată: „Mai trebuie să aștept mult până să port rochia asta superbă iar?”. Știu că și tu ai „haina aia de duminică” pe care efectiv îți e greu să o porți. Și nu ar fi mare lucru să mergi să o iei din dulap și să o pui pe tine. Numai că, dintr-un motiv sau altul, ne-am obișnuit că acasă TREBUIE să purtăm haine de casă.

   Tu și hainele de duminica – o iubire acum posibilă

Dacă tânjești în timpul săptămânii să te îmbraci cu rochia preferată, există o soluție foarte simplă. Îmbracă-te! Eu am făcut-o și nu a durut deloc, ba din contră. Când am primit rochița din fotografii de pe WildFashion.ro, eram nerăbdătoare să găsesc o ocazia pentru a o purta. Și pentru că ocazia nu mai venea odată, m-am decis să îmi creez eu una. Fiți atenți, o să vă surprindă: am ales să o port cu ocazia faptului că am vrut și am putut. Pam pam!

Nu mai discrimina hainele de duminică! Ele arată la fel de bine în curtea din spatele casei, ca atunci când le porți pentru simplul motiv de a fi admirată. La mine a fost simplu am îmbrăcat-o foarte rapid. Pe bune, atât de rapid:

Și apoi m-am simțit foarte bine în ea. Rochia este foarte lejeră și ușoară, perfectă pentru primăvară-vară. Imprimeul cu floricele micuțe este ideal pentru acest sezon și culoarea este foarte ușor de asortat cu orice. Nu am avut probleme cu ață ieșită din cusături și rochița a ajuns la mine în stare impecabilă. Așa că dacă sunteți în căutarea unei rochițe noi de vară, „de duminică” sau nu, cu siguranță veți găsi una potrivită pe WildFashion.ro aici.

Deci voi ce haine de duminică discriminați? Cum ar fi dacă le-ați purta acasă, așa pentru că aveți chef?

You may also like

Lasă un răspuns