Am testat produsele AllDerma – #100% natural

 

Cred că subiectul meu preferat pe care îl abordez pe blog este îngrijirea folosind produse 100% naturale. Și cred că unul din motivele pentru care îmi place să vorbesc despre ele atât de mult, este acela că în spatele lor, știi mai mult ca niciodată că se află o persoană, sau mai multe, dar persoane umane, nu „persoane branduri”. Îmi place pentru că e ca și cum știi că în fabricarea produselor au fost puse nu doar ingredientele, ci și grija, entuziasmul și dragostea pentru frumusețe. Azi în seria de articole 100% natural, vorbim despre produsele AllDerma.

 

   Să vorbim puțin despre AllDerma

Dacă nu ați mai auzit de acest brand de produse naturale pentru frumusețe nu vă învinuiesc. Cei de la AllDerma au doar 4 ani de când s-au lansat pe piața din România, dar entuziasmul și ambiția lor îi va ajuta să crească și să reziste mult timp.

Produsele lor sunt cu totul deosebite. În primul rând, totul este făcut handmade, folosind rețete proprii, așa că nu poți spune că găsești aceeași cremă sau același săpun și la alți producători de produse naturale. În al doilea rând, ceea ce stă la baza produselor lor, sunt uleiurile vegetale și esențiale. Efectul benefic este dat de ingrediente din proveniență apicolă sau de extracte puternice din plante medicinale. Dar cel mai mult îmi place că poți înțelege fiecare ingredient care este trecut în listă. Citești ingredientele și spui „wow”!

    Crema de față hidratantă

Nici nu știu cu ce să încep, pentru că sunt multe lucruri faine de zis despre această cremă. Cred că totuși o să enumăr câteva ingrediente: ulei de avocado, unt de shea, ulei de orez, extract de gălbenele. Foarte faine ingredientele, și faptul că sunt naturale este cel mai bun lucru.

Am folosit crema deja suficient de mult pentru a-mi face o părere clară despre ea și cred că deja am ajuns la nivelul la care înțeleg cum funcționează cel mai bine pe tenul meu. Crema este potrivită pentru toate tipurile de ten, dar cred că trebuie folosită diferit pentru fiecare tip de ten în parte. Eu sunt o persoană care are mai degrabă tenul uscat, am în permanență nevoie de hidratare, dar am și erupții izolate în zona T din când în când.

Din punctul meu de vedere, e crema de noapte ideală. Având multe componente uleioase în compoziție, se absoarbe repede în piele, dar în cazul meu lasă o senzație uleioasă pe față pentru câteva minute. De aceea, prefer să o folosesc noaptea. Așa, dimineața mă trezesc cu o piele fină, hirdratată și, mai ales, hrănită. Miroase foarte bine și textura este perfectă pentru aplicarea pe ten.

   Cremă de mâini reparatoare

Avem așa: ulei de cocos, ulei de floarea soarelui (eu v-am zis ca sunt produse naturale :))), extract de gălbenele. Cel mai important este uleiul esențial de verbina care îi dă o aromă fantastică, și eu mă topesc după aroma de verbină.

Trebuie să recunosc că am fost surprinsă să descopăr o cremă de mâini într-un astfel de recipient. Dar nu mi-a fost greu să îmi dau seama cum o voi folosi. Tot noaptea, înainte de culcare, o folosesc, când mâinile sunt deja curate, și când pot să le dau timp să absoarbă toate ingredientele minunate care sunt în compoziția cremei. Pe timp de zi nu aș folosi-o, deoarece sunt la birou și prefer să nu îmi plimb degetele pe taste și apoi în cremă și tot așa.

Cât despre efect, mâinile se simt hidratate, și rămân fine. Cât despre capacitatea de reparare a cremei, nu mă pot pronunța, deoarece mâinile mele sunt deja într-o stare destul de bună. Mama mea însă se va bucura să îi testeze această proprietate în curând.

    Balsam de buze cu portocale

Cei de la AllDerma au și câteva sortimente de balsamuri de buze. Dacă m-ați mai citit, știți că balsamurile de buze sunt slăbiciunea mea absolută când vine vorba de beauty, iar cele naturale sunt singurele care au funcționat în cazul meu. Ei bine balsamul de buze de la AllDerma nu o fost o excepție în cazul meu.

Pe bază de ceară de albine, unde de shea, unt de cocos și îmbogățit cu ulei esențial, în cazul meu de portocale, nu are cum să nu facă o treaba minunata. Se simte perfect pe buze. Nu e prea gras și nu lasă pielița aia ce se formează pe marginea buzei, așa cum pășesc aproape mereu cu balsamurile de buze care nu sunt naturale. Cu toată căldura, recomand balsamurile de buze naturale, chiar și acesta de la AllDerma. În găsiți în magazinul lor online la prețul de 12 lei, dar merită fiecare bănuț.

Vă invit să le vizitați site-ul AllDerma, pentru a afla mai multe despre produsele lor și modul în care acționează. Aștept poveștile voastre sau întrebările în comentarii.

You may also like

2 comentarii

  1. Arata fain produsele, nu stiam de acest brand. In orice caz, este super ca folosesti astfel de produse si ca ti se potrivesc. Eu am o problema cu ele…si anume mirosul. Am intalnit multe produse naturale care miros a…natural! E ceva peste care mi-e greu sa trec si sa pot folosi acel produs pana la ultimul strop. Nu stiu daca se aplica si in cazul brandului AllDerma, insa din ce spui, miros bine si deloc deranjant.

Lasă un răspuns