OOTD – Primăvară, bluză și rucsac de pe Rosegal

 

Eu nu prea am avut articole gen „toată-s feșăn” pe blog până acum pentru că, deși îmi plac hainele, nu prea îmi place să mă dau eu importantă în ele. De data asta însă, vreau să vorbim despre niște șmecherii de „două chestii” pe care le am de pe Rosegal și despre care bănuiesc eu că ați fi interesate. Mi-am comandat o bluziță și un ghiozdănel (pentru că ne plac atât de mult diminutivele, bineînțeles), și am decis să mă pozez cu ele și să le pun pe blog, poate aveți și voi nevoie să vă luați ceva despre Rosegal.com.

Ce e Rosegal.com?

Rosegal.com este un soi de magazin online care are și haine faine și haine mai puțin faine. Partea bună e că ai de unde alege. E un magazin online din străinătate care (tamtararam tatam tararararara ram tatatam) are transport gratuit peste tot în lume. Asta e foarte bine pentru că au și haine super ieftine care arată foarte bine. Trecând peste partea plictisitoare, hai să vă arăt trebușoarele.

 

Bluză gri cu dungi și dantelă

Bluza asta mi-a plăcut mult în poze, și m-am bucurat că arată la fel și în realitate. Se așează foarte fain și îmi vine bine. Eu port S și am comandat S, dar mare atenție la mărimi. Când îmi cautam lucrușoare am dat și de bluze care îmi erau mici dacă luam S. Sfatul meu este să consultați tabelul cu mărimi la fiecare produs și, dacă este necesar, luați un metru de croitorie și măsurați-vă măcar orientativ.

Bluza dantela

E o bluză care poate fi purtată ușor la pantaloni dar și la fuste. Eu am purtat-o la o fustă plisată neagră, puțin cam lungă pentru mine, dar tot m-am simțit bine și mi se pare că arată bine combinația. Bineînțeles că detaliul cu dantelă face toată bluza, și cred că, atâta timp cât în partea de jos se poartă ceva simplu, arată foarte bine. Link-ul către bluza eleganta cu dantelă este aici.

Bluza eleganta

bluza eleganta dantela

Cel mai fain rucsac din lume

Exagerez evident, dar când am făcut postarea cu wishlist-ul pe Rosegal  – asta – chiar îmi doream rucsacul ăsta, și îmi place mult, și materialul, și design-ul și culoarea, tot. Este destul de încăpător fără să arate foarte „barosan”. Cea mai mișto chestie însă este faptul că pot să îl port și ca geantă de umăr prin ajustarea curelelor. Nu cred ca mai are rost să îl mai laud, pozele o să fie suficiente. Pe Rosegal nu l-am mai găsit pe stoc, dar vă las link către secțiunea lor de rucsacuri aici.

rucsac piele

rucsac piele maro

rucsac maro

rucsac rosegal

Dacă aveți nedumeriri legate de transport, trebuie să vă spun că pachetul a ajuns cam în 2 săptămâni de la plasarea comenzii. A ajuns la poșta vamală, dar nu a fost necesar să plătesc taxe suplimentare sau alte treburi deranjante.

Sper că v-a inspirat articolul de azi. Dacă aveți întrebări, le aștept cu drag în comentarii.

You may also like

Lasă un răspuns