Cum vrei să te îmbraci azi? – Ca tine, mami!

Nu sunt mămică și nici nu am o fetiță, dar am o mămică și cândva mai demult, oamenii se uitau de sus la mine și spuneau că sunt o fetiță drăgălașă. De aceea scriu articolul acesta azi. Oricum ar fi, legătură dintre mămică și fetița ei este una specială. Cred ca unul din adjectivele de care ar trebui să abuzeze o mămică atunci când fetița ei este încă micuță și dependentă de de ea, este drăgălășenia. Asta deoarece drăgălășenia parfumează amintirile și le prinde ca pe un adeziv: „Mai ții minte mami când mi-ai cusut o rochie identică cu a ta pentru că eu tot voiam să o fur din dulap?”. Lucrurile speciale crează amintiri speciale care sunt și mai prețioase. De aceea azi vorbim despre rochii mamă-fiică.

Să nu fiu înțeleasă greșit, mie nu tare îmi place ideea asta de asortare mamă-fiică sau în cuplu. La urma urmei, copilul sau partenerul tău nu este un accesoriu de modă și nu ar trebui tratat ca atare. Dar atunci când vorbim de asortarea prin rochii mamă-fiică, nu am cum să nu pledez vinovată, deși nu intenționat.

Când mi-a venit ideea acestui articol, m-a lovit ciocanul amintirilor în cap. De fapt, nu sunt sigură dacă este o amintire sau o invenție faină a creierului meu, dar eu o sa cred în continuare că este o amintire. Când eram eu micuță, micuță, atât de micuță încât oamenii se simțeau ok să aibă discuții confidențiale în prezența mea, aveam o rochiță tare drăguță. Era un roz piersică în partea de sus, din ceva material elastic, iar în partea de jos era un material tare lejer (asta știu sigur că am avut-o pentru ca am găsit-o după mulți ani într-un sac). Mama mea la vremea aceea, avea o rochiță care în capul meu semăna cu rochița mea. Ei bine nu cred că există amintire mai plăcută cu mama mea din copilărie decât atunci când am simțit că avem o legătură și așa, și prin outfit.

    Rochii mama-fiică – Investește în amintirile tale și ale copilului tău

Dacă ești o mămică cea care citește acest articol, mă bucur în mod deosebit, deoarece pe tine te voi învăța cum să cumperi o amintire. Da, poate suna trist că trebuie să cumperi amintiri, dar, la urma urmei, ce altceva mai bun ai putea să faci cu banii.

Fetița ta este una pasionată de modă? Apreciază mult modul în care te îmbraci și practic de fiecare dată când te vede are impresia că este la un fashion show? Dacă îți întrebi fetița „cu ce să mă îmbrac azi”, ea îți răspunde mereu: „Cu rochia roșie lungă!”, chiar dacă tu ai de mers până la supermarket doar, înseamnă că va aprecia mult ca voi două să deveniți o pereche vestimentară.

Te întrebi cum poți să obții două astfel de rochii mamă fiică? Online e cel mai simplu. De obicei site-urile ce oferă servicii de croitorie online, îți pot oferi și posibilitatea de a-ți croi rochii mamă-fiică. De obicei ai de completat un formular, sau poți vorbii cu croitoreasa la telefon. Trebuie să îți alegi o fotografie cu un model din online, o rochie din dulap, sau un model din catalogul lor. Tu alegi modelul și furnizezi măsurătorile, iar ei se ocupă de restul.

Azi e mai ușor ca niciodată să îți consolidezi relația cu cei mici. Merită să petreci timp cu ei, și să le oferi amintiri, momente, sentimente speciale. Investește în asta!

You may also like

Lasă un răspuns