Cum alegi un costum de baie care să te avantajeze?

Da știu că încă este februarie, dar dacă ești ca mine, adică nu ai mai mers să te bălăcești prin ceva apă de câțiva ani de zile (știu, dar sunt o „mountain girl” ncsf), și știi că anul ăsta nu scapi, te gândești cu groază la achiziționarea unui costum de baie care să îți vină bine. Și da știu, pare stupid să te stresezi atât pentru un articol de îmbrăcăminte pe care o sa îl mai porți de câteva ori în viață, dar dacă găsești câteva acuma și nu se mai schimbă mare lucru la corpul tău în următorii câțiva ani, te-ai rezolvat, ai scăpat de o grijă. Am găsit pe Zaful câteva modele faine care cred că ar prinde bine multor femei care au unele părți frumoase ale corpului, dar pe care vor să le păstreze doar pentru ele. Așadar să începem.

   Costum de baie – One Piece

Costumul de baie dintr-o singură piesă este preferatul meu. Asta pentru că dacă s-ar putea eu m-aș duce în pantaloni și tricou la apă, dar e penibil și nu cred că mi-ar șade foarte bine, deși m-aș simții fantastic. Un asemenea costum dintr-o singură bucată este perfect pentru acelea dintre voi care sunt mai plinuțe sau care pur și simplu nu vor să lase la vedere abdomenul. E țară liberă, facem ce vrem la urma urmei. Așadar dacă ești plinuță un costum de baie cu dungi verticale late îl găsești dacă dai click aici. De asemenea, dacă ești o persoană care nu are suficient volum în zona bustului, alege un costum de baie cu volănașe pentru a crea iluzia de volum.

 

 

    Costum de baie – din două piese dar cu maiou

În cazul în care ai o talie de vis și vrei musai să te fălești cu ea, un astfel de costum de baie este perfect pentru tine. Asta pentru că va atrage atenția asupra taliei. Celelalte zone vor fi vizibile, dar nu la fel de tare. Nu uita că pentru a nu atrage atenția asupra unei părți a corpului tău este bine să alegi un costum de baie într-o culoare „plictisitoare”: negru, alb, gri sunt sau altă culoare pală sunt alegerile perfecte. Aici găsești mai multe modele de acest fel.

 

   Costum de baie – sutien tip banderolă

Dacă ai sânii mici, sutienul tip banderolă este perfect pentru tine. În primul rând pentru că persoanele cu un bust generos nu îl pot purta, decât dacă nu vor să ofere un întreg spectacol mai puțin decent. Femeile cu bust mic pot purta cu ușurință un asemenea costum de baie. Mai mult, sutienul banderolă crează iluzia de volum. Mai multe modele găsești aici. Alege un costum cu imprimeu bogat.

 

Acestea au fost recomandările mele. Pentru mai multe sfaturi consultă și zaful blog. Te-am pupat!

 

 

You may also like

Lasă un răspuns