Află cele 3 SECRETE ale danturii perfecte

De câte ori nu te-ai privit în oglindă dorindu-ți să fi avut dinții perfecți ai vedetelor de televiziune? Ai crezut vreodată că nu faci destule pentru a-ți păstra dantura sănătoasă și strălucitor de albă? Pentru a demonta un mit, află că cele mai multe dintre vedetele pe care le vezi  radiind pe covorul roșu, au montate implanturi sau fațete, ceea ce este un lucru mai degrabă înșelător dacă privești prin prisma sănătății dentare.

Tu, în schimb, vrei să-ți păstrezi farmecul natural pentru cât mai mult timp asigurându-te că dantura ta se bucură de extra îngrijire și protecție permanentă. Pentru a avea dinți sănătoși pe măsură ce trec anii, nu este nevoie doar de periajul de două ori pe zi, ci de câteva secrete ale medicilor dentiști, cei mai în măsură să facă astfel de recomandări. Apelează la implanturi sau extracții doar dacă specialiștii unei clinici cum este Dr Melnic îți recomandă acest lucru. Între timp, urmează câteva sfaturi pentru a te bucura de o dantură perfectă!

Iată cele 3 secrete dezvăluite de specialiști:

  • Folosește ața dentară. Nu foarte mulți oameni recunosc utilitatea aței dentare și folosesc, în schimb, scobitori. Nu doar că acestea nu reușesc să pătrundă în locurile strâmte dintre dinți, însă pot maltrata gingia și dinții mai mult decât poți vedea cu ochiul liber. În schimb, ața dentară folosită corect poate curăța orice spațiu interdental prin doar câteva mișcări simple de executat. În magazine și farmacii găsești o gamă largă de ațe dentare, mai dure sau mai flexibile, mai groase sau mai subțiri, chiar și electrice, apreciind după tipul tău de dantură.
  • Renunță sau rărește consumul alimentelor care afectează smalțul dinților. Acest sfat a devenit probabil un clișeu, având în vedere că toți dentiștii îl oferă consumatorilor de băuturi carbogazoase, cafea sau fumătorilor. Pe cât de redundant poate părea, pe atât de necesar este, întrucât cei mai mulți dintre pacienți ignoră acest sfat prețios. Dacă vrei să eviți îmbolnăvirea gingiei și înlocuirea prematură a dinților , medicii încurajează o reevaluare a priorităților. Tu ce alegi – sănătatea sau viciile?
  • Deseori ai auzit, probabil, faptul că guma de mestecat nu aduce niciun beneficiu danturii sau chiar stomacului tău. În ciuda acestui lucru, guma care conține îndulcitorul xylitol este mult mai sănătoasă și elimină rapid bacteriile care se hrănesc cu zahăr, deoarece nu produce aceleași efecte ce ajută la creșterea și răspândirea acestora în cavitatea bucală. Întrucât este un produs cât se poate de natural, extras dintr-o gamă variată de fructe și legume (zmeură, porumb, conopidă), găsești xylitol chiar la plafar. De exemplu, acesta este adesea folosit de diabetici pentru prepararea prăjiturilor, deci nu este toxic.

Urmând numai câteva câteva sfaturi simple și continuând să folosești produse bune de îngrijire orală, te vei convinge în timp că intervențiile asupra danturii tale nu sunt necesare decât în cazuri extreme. Nu în ultimul rând, aplează întâi la recomandările medicilor în orice situație.

You may also like

Lasă un răspuns