Apidava Beauty Box – Cea mai dulce cutie cadou #100%natural

 

Săptămâna trecută vă arătam cu mare entuziasm pe Instagram (apropo dacă nu mă urmărești pe Insta, îți recomand cu căldură să o faci) despre o cutiuța ApiBeautyBox sau Apidava Beauty Box sau Exclusive Api-products, în fie o cutiuță cu produse cosmetice de la Apidava. Și vă întrebam eu acolo dacă v-ar place să scriu un articol pe blog despre ea. Ei bine iată și articolul. O să aflați de ce am ales-o, ce conține, cât costă, dacă merită sau nu. Deci hai să o „mierim” către articolul propriu-zis.

Apidava Beauty Box – De ce mi se pare un cadou potrivit

În primul rând, vreau să zic de pe acum că eu nu cred în cadourile legate de o ocazie specială. Nu zic că nu ar trebui să celebrezi nimic pe lumea asta, sau că oferirea cadourilor este ipocrită în toate ocaziile, daaar, prefer cadourile care fac parte din categoria „doar așa, pentru ca m-am gândit la tine”. Alea mi se par cele mai faine, și când te simți îndemnat să faci un cadou fără vreun motiv extra, atunci o să te simți cu adevărat bucuros.

Trecând peste pălăvrăgelile mele, cutiuța asta mi se pare un cadou complet pentru orice femeie. De ce? Păi uită-te și tu cum arată, adică e drăguță rău. Plus că în ea sunt doar produse naturale, pe bază de miere și alte ingrediente de ți se ung ochii citindu-le: unt de Shea, ulei de Argan, ulei de morcovi, ulei de gălbenele, unt de cacao, propolis, ulei de măsline, ulei din sâmburi de struguri, ulei de jojoba, lăptișor de matcă… te-ai plictisit? E nu e problemă că nu trebuie să le reții trebuie doar să te dai cu ele pe piele. Asta pentru că vorbim de creme pentru îngrijirea tenului și 4 săpunuri.

Încă o chestie foarte faină, și motivul pentru care am ales cutiuța este…. CUTIUȚA! E demențială, îmi place foarte mult, și îmi place pentru că o pot reutiliza. Am de gând să pun ceaiuri în ea, sau alte cele chestii mișto. Borcănașele din nou se pot reutiliza, deci e pură afacere cutia.


Despre mierea polifroră Apidava poți citi aici


Apidava Beauty Box – Ce conține?

Avem așa: patru creme pentru îngrijirea tenului x 30ml fiecare:

  • Cremă hidratantă
  • Cremă pentru ten sensibil
  • Cremă regenerantă de noapte
  • Cremă pentru ochi

Și mai sunt 4 mini săpunuri absolut minunate:

  • Cu miere (evident) și fructe roșii (pe ăsta l-am încercat e super fain)
  • Cu miere și flori de portocal
  • Cu miere și lavandă
  • Cu miere și… miere… atâta tot unul e doar cu miere… nimic greșit în asta :))

Acuma conținutul e absolut genial. Cremele sunt de mare calitate și sunt în așa fel alese încât să se potrivească la oricine. Așa că dacă nu ești sigur ce tip de ten are persoana căreia îi faci cadoul, nu e nicio panică, sigur poate folosi una din creme cu drag, indiferent că vorbim despre o femeie cu ten normal, sensibil sau matur. Mai mult, sunt creme din ingrediente naturale, deci nicio duduie nu o să fie ofensată că i-ai dat ceva cu otrăvicios cu chimicale.


Despre produse din seria #100%natural poți citi aici


   Cutiuța dulce din lemn – Cât costă?

Drăgălășenia asta de cutiuță costă în jur de 100 de lei. Eu am găsit-o pe acest site, dar este posibil să fie disponibilă și în alte locuri. În orice caz e un cadou care își merită banii. Oferi nu dor niște produse, ci experiența folosirii unor produse de calitate, bucuria de a experimenta cu ceva nou.

Dacă citești acest articol și ai vrea tu această cutiuță ai două posibilități. Nu am nimic împotriva apropourilor cu privire la un cadou. Ba mai mult mi se pare cool că le dai hint-uri celor dragi, astfel încât să îți facă un cadou care să te facă cu adevărat fericită. Și dacă faci parte din categoria femeilor independente și care se respectă, atunci fii tu cea care face acest cadou celei mai dragi femei din viața ta, adică ție. Cam atât despre cutiuță, dacă mai aveți întrebări le aștept în comentarii. Eu am mierit-o de aici :)).

 

 

 

You may also like

Lasă un răspuns