Wishlist – Genți de pe Rosegal

De muuuultă vreme îmi caut o geantă, un portofel, un rucsac nou. Prin asta spun ca au trecut luni bune de când nu mi-am mai luat ceva. De fapt mint… mi-am luat recent de la un târg un portofel vintage cu 5 lei pe care am uitat să îl pun pe Instagram, dar nu e timpul pierdut. Ideea este însă că în căutarea mea, am dat de Rosegal care este un magazin online plin de haine foarte faine. Dacă nu mă înșel au și transport gratuit, și în perioada asta muuulte reduceri motiv pentru care am ochit câteva genți și am zis să vă arăt și vouă.

Primul rucsac este unul negru cu niște broderii drăguțe. Mi se pare foarte fain pentru vară, perioada în care eu obișnuiesc să port rucsac. Este și tipul acela de rucsac micuț și drăguț, iar detaliile brodate îl fac să fie mai deosebit.

Embroidery Faux Leather Backpack – $14.81

    A doua geantă este una foarte faină. Într-o culoare neutră poate fi purtată la o ținută de oraș sau semi-formal. Mi se pare foarte practică pentru fiecare zi. Iar detaliile decupate îi oferă un aspect foarte plăcut estetic.

Europe Style Hollow Out Handbags Women PU Leather Crossbody Shoulder Bag – $12.16 

    Rucsacul acesta însă mi-a furat inima și mi-a agățat-o în gât. Nu cred că ați avut de unde să știți asta, dar eu mă topesc după lucruri simple, minimaliste. Pe culoarea aceasta mi se pare că rucsacul acesta este absolut superb. Trezește mine un sentiment de admirație atât de puternic că aproape îmi dau lacrimile. Nu am avut ocazia niciodată să mă văd în rochie de mireasă, dar cred că aș experimenta un sentiment similar. Rucsacul ăsta e the one!

Faux Leather Portable Backpack – Brown – $17.93

   Sper că am reușit să vă inspir măcar puțin acolo. Oricum puteți intra pe site și să profitați de valentine’s day sale, adică o scuză să mai vândă oamenii chestii. În fine, hai să profităm de ele. Eu mă duc la cumpărături și după la culcare, voi citiți-mă în continuare. Pupici!

You may also like

Lasă un răspuns