Cursul de publicitate Eurocor – Te învață ceva practic?

Salutare! Este momentul să vorbim din nou despre cum mai merge treaba cu Cursul de Publicitate de la Institutul Eurocor. Treaba merge binișor, și dacă până acum am vorbit la modul general despre curs, acum vreau să îți arăt că nu sun simple cuvinte imprimate pe foi de hârtie și că nu se omoară copaci degeaba. Chiar înveți principii care te ajută mult în realizarea unui material publicitar de succes. Am ajuns la lecțiile 9 și 10 unde se vorbește mult despre elementul artistic al publicității și nu numai. Hai să îți arăt câteva lucruri mișto pe care le poți găsi în acest curs.

   Cursul de publicitate Eurocor- înveți în detaliu tehnica publicitară

Dacă ai fost mereu fascinat de modalități de a capta atenția oamenilor sau de a le manipula opiniile și dorințele, îți va plăcea la nebunie acest curs. Știu că sună ușor neortodox, dar la urma urmei publicitatea este despre manipularea sau influențarea alegerilor oamenilor. Ce îmi place cel mai mult este că înveți și cea mai minusculă chichiță. De exemplu, ce fel de fonturi să folosești și cum rezonează acesta în mintea oamenilor. Care sunt cele mai sigure alegeri în materie de estetică a textului? Cum să te folosești de punctuație și simboluri din plin? Adică toate lucrurile pe care specialiștii în publicitate le fac conștient pentru a influența într-o măsură foarte mare inconștientul oamenilor. Succesul e garantat!

    Înveți despre cele mai sigure strategii publicitare?

Care sunt elementele care sensibilizează cel mai mult alegerile și atenția oamenilor. Cea mai sigură strategie de publicitate este aceea de nu oferi într-un material publicitar doar informația despre produs ci și o poveste sau ceva care să stârnească un sentiment profund. Acesta este motivul pentru care deseori materialele publicitare conțin următoarele elemente: copii, animale, oameni în vârstă, valori familiale. Toate acestea îi fac pe oameni să li se topească inimioara și să asocieze acel sentiment cu produsul sau serviciul promovat.

    Înveți cum să te folosești de calculator

Am fost absolut surprinsă să văd că acest curs cuprinde și tutoriale de folosire a programelor pentru PC, care te ajută să realizezi un material publicitar. Chiar dacă nu prea ești tu cu tehnologia, este imposibil să nu te descurci urmând cu atenție instrucțiunile din suportul de curs.

Cam atât pentru acest articol. Revin cu alte detalii luna viitoare. Pupici!

You may also like

Lasă un răspuns