Copertine retractabile – intimitate și confort

Sezonul cald vine la pachet cu multă energie, stare de bine, veselie, culoare și vacanță. Dar aduce cu sine și călduri dogoritoare, insecte neinvitate sau ploi torențiale atunci când te aștepți mai puțin. Dacă te gândești încă de pe acum la o modalitate de a te proteja de aceste aspecte negative, fie acasă, fie în cadrul afacerii tale, atunci soluția pentru tine este reprezentată de copertine retractabile. Folosite pentru a umbri balcoane sau terase, copertinele retractabile sunt compromisul perfect între intimitate și confort. Care sunt avantajele unor astfel de copertine retractabile în fața închiderilor de terasă cu folie plastic sau sticlă? Cum funcționează astfel de copertine retractabile? Găsim răspuns la toate aceste întrebări în acest articol.

   Copertine retractabile – pentru locuința ta

Indiferent că locuiești la casă sau bloc, există variante de copertine retractabile potrivite pentru tine. În cazul în care locuiești la țară este foarte probabil să ai nevoie de copertine terase. Acestea pot fi ușor ajustabile. Pot fi o protecție foarte bună chiar și pentru o mini-grădină, protejând foarte bine plantele. Principalul avantaj al acestora este faptul că sunt ușor de ajustat în ce privește dimensiunea, unghiul de acoperire sau poziția lor. De asemenea, la sfârșitul sezonului, sau în momentul în care acțiunea acestora nu mai este dorită, acestea pot fi ușor de dezinstalat.

În cazul în care locuiești la bloc vei avea nevoie de copertine balcon.  Ce o să îți placă cel mai mult la aceste copertine retractabile, este faptul că îți oferă răcoare și protecție, fără a închide legătura cu spațiul exterior. Astfel vei putea să te bucuri de o atmosferă plăcută chiar și în cele mai toride zile de vară.

   Copertine retractabile – pentru afacerea ta

În cazul în care deții un restaurant sau alt tip de afacere care are terasă, află că și acest caz sunt practice niște copertine retractabile. Datorită materialului de bună calitate, acestea nu permit insectelor nedorite, vântului sau ploi să îți deranjeze clienții. Mult mai practice decât niște simple umbrele, acestea sunt capabile să asigure o atmosferă plăcută care îi va ține pe clienți aproape. Spre deosebire de terasele închise, cei care aleg copertine retractabile, nu trebuie să își facă griji pentru efectul de seră și este mult mai puțin probabil să fie nevoiți să apeleze la o variantă de răcorire în plus.

    Copertine retractabile – marchiza

Marchiza este o variantă mini, ca să îi spunem așa, la copertine retractabile. Poate fi instalată la balcon sau la case particulare. Bineînțeles că poate fi folosită și în afaceri, și de cele mai multe ori ai posibilitatea să o personalizezi, adăugând text sau sigla afacerii tale. De fapt, și atunci când vrei copertine retractabile, poți alege dintr-o bogată serie de modele și culori, și ai opțiunea de a personaliza copertina.

Marchiza mai este și un detaliu estetic foarte plăcut, având nu doar un scop practic. Reușește să atragă atenția oamenilor foarte rapid din cauza aspectului plăcut și a faptului că oferă protecție. Imaginează-ți o ploaie torențială de vară venită pe neașteptate. Protecția furnizată de marchiza ta sau de copertine retractabile va atrage clienții în magazinul sau  restaurantul tău. Privește deci o astfel de achiziție și ca o investiție în promovarea afacerii tale.

You may also like

Lasă un răspuns