Trei idei de afaceri „la cutie” – Containere pentru orice destinație

 

    Think inside the box! Îmi place trendul acesta minimalist pe care îl adoptă toată lumea, și care ne încurajează la urma urmei să fim practici și mai productivi, folosind doar ce avem nevoie. De asta îmi plac și containerele pe structură metalică, care sunt din ce în ce mai populare și în România. În mod deosebit, mi se pare că o astfel de construcție tip container este ideală pentru mica și timida noua ta afacere. De ce cred asta? Din mai multe motive. Mai jos sunt doar trei dintre ele:

  • E mai ieftin – Costă mai puțin să cumperi sau să construiești o structură din plăci metalice decât să investești într-o clădire construită din cărămizi, fundație, etc.
  • E mai rapid – o astfel de construcție este foarte ușor și rapid de instalat, în comparație cu una clasică. Asta îți permite să pornești cât mai curând afacerea.
  • E mai puțin riscant – Dacă te gândești să începi o afacere ai oricum multe nedumeriri, temeri și emoții. Faptul de a achiziționa un spațiu pentru afacerea ta care prezintă risc scăzut, atât în ceea ce privește investiția cât și rezistența construcției, este un lucru care nu poate decât să te bucure.

Care sunt atunci trei idei de afaceri care sunt ideale pentru un container?

    Restaurant

Deci visezi la propriul restaurant de ani de zile, dar încă nu ai avut curajul să deschizi unul? Ce zici de un mini restaurant, sau un restaurant pop-up? Un container poate fi locul ideal pentru un restaurant cu specific specializat, sau pentru o shaormerie, creperie, placintărie, fast-food, etc. Poți încerca chiar și o cafenea pop-up cu locuri limitate, dar cafea foarte bună și irezistibilă. Ideea unui restaurant „la cutie” poate să le surâdă multora, mai ales dacă aduci o noutate în materie de rețete. Oferă clienților tăi o călătorie culinară unde vrei tu. Nu te rezuma la un singur specific, ce ar fi să abordezi în fiecare sezon o bucătărie specifică altei țări. Fii creativ!

   Showroom

Nu știu despre tine, dar eu am observat așa că magazinele online o duc bine. Prin am observat, vreau să spun că sunt absolut sigură că mediul online va fi din ce în ce mai plin de astfel de magazine online. Ai vrea să îți deschizi un magazin, dar nu ai spațiu fizic pentru unul? La asta sunt bune showroom-urile, iar un container poate fi numai bun pentru un astfel de concept. Un spațiu suficient pentru afișarea produselor pe care le vinzi, dar care vor fi livrate mai târziu cumpărătorilor, direct la ei acasă. O idee pe care o consider de viitor și în care merită să investești.

    Afacere de sezon

Primăvara, vara și toamna bubuie festivalurile și sunt sigură că vor fi din ce în ce mai multe și de acum încolo. Țara noastră în mod deosebit își face o reputație din festivaluri, deci de ce nu ai în cepe o afacere mobilă cu un container? Construcții relativ ușor de transportat acestea sunt perfecte pentru festivaluri. Fie pentru a vinde băuturi răcoritoare, fie mâncare sau obiecte de artizanat, un container poate fi spațiul ideal pentru acest gen de afacere.

Dacă te întrebi de unde poți face rost de un container, Termocontainer este producător de containere cu diferite destinații. Aceștia te pot ajuta cu construcția unui container pe beton, piloni sau pe pământ. Poți personaliza aproape tot, de la pardoseală până la facilități și izolație suplimentară. Și dacă ai nevoie de inspirație, aici poți vedea mai multe spații comerciale din containere.

You may also like

Lasă un răspuns