Ce poți învăța de la hârtia igienică?

 

    *Articol de citit pe toaletă* 🙂

O idee „împuțită”. Atât mi-a trebuit ca să încep să scriu acest articol. Poate o să rămâi surprins, dar chiar ai ce învăța de la hârtia igienică. Probabil cea mai umilă hârtie de pe pământ, hârtia igienică este mai importantă decât crezi. Mai mult ca orice alt tip de hârtie, a contribuit direct, zilnic și foarte subtil la sănătatea ta. În plus, e mereu acolo pentru tine. Așa că am dezis să ofer acestei hârtii disprețuite, momentul ei de atenție absolută. În colaborare cu un bax voios și foarte expresiv de role de hârtie, hai să te învățăm ceva despre… umanitate. Iată trei lecții pe care le învățăm de la și cu hârtia igienică.

  Lecția 1 – Fii plin de compasiune și treci la acțiune

Dacă stai să te gândești, hârtia igienică este metafora perfectă pentru spiritul de sacrificiu. Atâta doar că poeților le-a fost rușine să o folosească în operele lor. Ei, nu e nicio problemă că mie nu îmi este :P. Ca orice calitate, nici spiritul de sacrificiu, nici compasiunea, nu au valoare dacă nu produce o acțiune. Degeaba zici că îți pasă dacă nu faci nimic pentru a-i ajuta pe alții.

Înțeleg, poate fi greu. Asta pentru că, pentru a-i ajuta pe alții, trebuie să renunți la ceva ce este al tău. Trebuie să oferi puțin din tine. Adevărul însă este că nu ai nimic de pierdut. Atunci când îi învelești pe alții în iubire și grijă, nu vei rămâne dezvelit. Vei fi învelit și vei avea și un prieten nou.

   Lecția 2 – Cei ce par diferiți sunt la fel ca tine

Din fericire, suntem diferiți. Există o mare varietate de oameni, și acesta este un lucru bun. Indiferent că ești o hârtie igienică albă și moale, sau ești una ieftină, gri și aspră, sunteți tot hârtii igienice și aveți mult mai mult în comun decât ați crede. Așa că, acceptă-i pe cei diferiți, vorbește cu ei. Transformă-i din străini în prieteni! Este mult mai amuzant și ai mai mult de câștigat, decât dacă te-ai reține să îi bagi în seamă, indiferent de motiv.

   Lecția 3 – Indiferent cât de privilegiat ești, tot în toaletă ajungi

Nu contează dacă ești o hârtie igienică într-o toaletă din curte sau una din hotel cu model origami. Tot acolo ajungi. La fel ca în imaginea de mai jos, este pur și simplu stupid să te crezi cineva, în condițiile în care vei ajunge în același loc și în același fel ca toți restul. Așa că rămâi umil și tratează-i pe toți cu demnitate, indiferent de statutul lor social.

Ok. Acum că ați parcurs acest curs de bună purtare, am o super veste pentru cei care locuiți în Maramureș și Satu Mare. În lunile februarie și martie veți găsi în mai multe magazine următorul stand:

 

Cei de la BigSoft și Pamela, au pus la cale o super promoție. La fiecare bax de hârtie igienică BigSoft Kamilka achiziționat, vei primi gratuit un pachet de absorbante zilnice Pamela. Sunt sigură că ești încântat sau încântată de această promoție. Mai multe detalii veți primi în curând pe pagina de Facebook a blogului. 

Gata articolu`! Uite încă un lucru pe care îl ai în comun cu hârtia igienică. Ai citit lucruri pe care nu le poți „dezciti”. :)))))

Bye!

You may also like

Lasă un răspuns