Cum să NU te îmbraci la o nuntă

 

I’m no fashion guru, dar am un ochi care este cel puțin deranjat atunci când vede o vestimentație prost aleasă, inclusiv dacă vorbim despre ceva ce port eu. Indiferent că este sau nu sezonul nunților când citești tu articolul acesta, un lucru e clar, eu am… presimt că vor fi câteva nunți, destul de numeroase, la care va trebui să particip anul acesta. Odată ce am constatat asta, am zis că e momentul potrivit să caut cam ce aș putea să port. Problema la mine e că sunt destul de sigură că, ca de obicei o să port ceva mega simplu și previzibil, ceva care să nu îmi dea bătăi de cap sau de buzunar prea mari. De aceea mi s-a părut mai interesant să vă vorbesc despre ce nu ar trebui să se poarte niciodată la o nuntă, din ceea ce am citit și eu, bineînțeles. Sunt doar acest umil cercetaș online :)). Așadar, iată cum sa NU te îmbraci la o nuntă.

Cum să nu te îmbraci la o nuntă – Rochia albă și rochia neagră

În mod evident, indiferent că mireasa se îmbracă sau nu în alb, nicio invitată nu are voie să se îmbrace în alb. Big no no! Nu de alta, dar, în primul rând ești nesimțită, în al doilea rând toată lumea o să presupună că ai ceva cu mireasa, și nu cred că vrei acest tip de reclamă la o nuntă. Oricum, pentru sănătatea ta din toate punctele de vedere – pentru că riști să enervezi destul de mult mireasa și nu te văd bine – este mai bine să nu alegi o rochie albă. Și nu… nici nuanțele apropiate de alb nu sunt ok. Nu te lega la cap dacă nu te doare.

Rochia neagră… little black dress, e ok o poți purta, dar nu te duce toată neagră. Mergi la o nuntă, nu la o mormântare, așa că uită de pălăria cu plasă și de dresurile negre. Accesorizează rochița neagră cu ceva colorat, și pune un zâmbet pe fața aia. O să ai destule ocazii să porți și all black cu lacrimi la altfel de evenimente.

În loc să te dai această mare deosebită la o nuntă, alege ceva colorat. Deschis sau închis la culoare, fix treaba ta. De exemplu, anul acesta se poartă rochiile din material lucios, mătăsos, satinat. Încearcă ceva o rochie din material fluid, elgant, frumos cât de cât ;).

Cum să nu te îmbraci la o nuntă – Mai ușor cu dezgolirile

Adică nu fi foarte sexy, adică ai mare grijă să nu fi vulgară. Regula spune că este ok să ai un element, oarecum „sepsy”. Adică dacă deja ai o rochie cu spate gol, să nu aibă și tăietură în fustă și decolteu până în buric. Dacă ai decolteu generos, asigură-te că „prietenele” tale nu dau pe afară. E mai bine în acest caz să alegi o rochie fără decolteu adânc.

Amintește-ți că nunta nu este o ieșire în club și nu ai nevoie să atragi o atenție nepotrivită. Evită o rochie ce este prea transparentă, și sub nicio formă, lenjeria ta nu ar trebui să fie la vedere. De asemenea, lasă animal print-ul pentru altă ocazie. Poate să îți fie greu, dar efortul merită. Știu că poți!

Așa da 😉

Cum să nu te îmbraci la o nuntă – Nu neglijent

Știu că dacă ar fi după tine ai merge și la nunta ta îmbrăcată în trening. Știu și că ai vrea să fii această interesantă, care merge altfel îmbrăcată la nuntă. Înțeleg că admirația ta față de denim nu poate fi înțeleasă de toată lumea. E ok, suntem limitați… asta e. Dar te rog, nu merge îmbrăcată casual la o nuntă. Just don’t!

Nu de alta, dar nu o sa te simți tu bine… și vorba aia… nu se cade. Fă un efort și găsește o ținută vcare să fie comodă, dar nu prea comodă. Alege o rochie în care să te simți confortabil, dar care să fie elegantă. Și dacă vrei să fii interesantă, încearcă un jumpsuit cu pantaloni largi și fluizi. Sau o croială interesantă, care să nu fie totuși neglijentă.

Cam astea ar fi regulile care mi s-au părut mie mai interesante. Nu uitați că găsiți rochii online foarte faine. Un magazin online care oferă mereu promoții este promshopau.com. E mișto ;). Sper că am fost de folos. Dacă știți voi alte reguli, le aștept în comentarii. Pupici!

You may also like

Lasă un răspuns