Top trei rochii pentru iarna 2018

Știu că deja majoritatea dintre voi vă gândiți ce o să purtați în noaptea dintre ani. Aș vrea să va ajut în acest sens, dar nu pot. Eu personal nu sărbătoresc Revelionul, deci o să port o pijama, foarte posibil formată din pantaloni de casă și un tricou larg. Ca accesorii… e posibil să am câteva șervețele pentru nas pe lângă mine, o cutie de Paracetamol și telefonul. Sună trist, dar nu e. E perfect! Cu toate acestea, pentru acelea dintre voi care au o gândire practică și care se gândesc serios să cumpere o rochie ce să o poarte cu mai multe ocazii iarna aceasta, am găsit câteva rochii de damă deosebite. Hai să vedem un top trei rochii pentru iarna 2018.

 

   Rochii pentru iarna 2018 – Rochia roșie

Să nu credeți că nu mi-am făcut temele. Se pare că una din cele mai puternice tendințe iarna aceasta este culoarea roșie. Oricum, după mine, cu o rochie de un roșu aprins nu prea ai cum să dai greș. Nu are cum să fie banală și nu este nici prea extravagantă. De fapt cred că este genul acela de rochie ce trebuie să existe în garderoba fiecărei femei. Dacă vrei căuta rochii dam în acest sezon, vei observa cel mai probabil multe modele de rochii elegante scurte. Prin scurte vreau să spun rochii decente, până la genunchi. În fine, orice nu atinge podeaua înseamnă scurt pentru mine. Chiar te sfătuiesc să alegi rochii elegante scurte pentru o ocazie specială, deoarece sunt foarte confortabile de purtat și te vor ajuta să ieși în evidență în cel mai bun mod.

 

     Rochii datelă

Da, dantela încă nu a ieșit din tendințe. Cu toate acestea are o abordare diferită. Din câte am citit eu sunt apreciate rochii cu inserții de dantelă „a la Valentino”. Cu alte cuvinte nu danteluța aceea care seamănă cu o perdea, ci mai degrabă danteluța aceea care seamănă cu un mileu. Dacă nu ai înțeles nimic, răbdare, o să pun și poze. Ideea este că atunci când cauți rochii online este foarte ușor să dai peste rochii dantelă care nu mai arată cum trebuie, și-au pierdut din eleganță, au devenit ușor kitsch. Alege acele modele care inspiră feminitate, relaxare, ba chiar rochii ce îmbină dantela cu ușoare transparențe.

    Rochia office

Deși în iarna 2018 ținutele office masculine sunt cele mai apreciate, sunt sigură că poți purta rochii damă la birou cu atitudinea potrivită și să te simți superb. Alege mereu o rochie în care să te simți confortabil, dar nu alege modele banale. Croiala trebuie să fie lejeră, dar nu plictisitoare. Imprimeul floral dar și bulinele, sunt alte două tendințe în vogă acest sezon.

You may also like

Lasă un răspuns