Gresie sau parchet? – Ambele! – Gresie tip parchet

Nu mi-am pus degeaba o secțiune Home&Deco pe blog. Adevărul este că îmi place să descopăr mereu noi tendințe în ceea ce privește amenajările interioare, cum poți să îmbunătățești spațiul în care locuiești, ce să alegi ca să scoți ce e mai bun din casa ta. Cred că cea mai mare provocare în ceea ce privește o locuință apare atunci când trebuie să alegi cele mai banale și elementare aspecte. Ai un spațiu gol înaintea ochilor și trebuie să decizi ce vrei să devină. Și când vorbim despre alegeri elementare precum pardoseala sau culoarea pereților, știm că alegerea pe care o facem acum trebuie să ne convină mulți ani de acum încolo. E copleșitor. Tocmai de aceea îmi place să fac astfel de articole. Azi vorbim despre gresie, mai precis despre gresie tip parchet, din simplul motiv că mi se pare foarte cool.

  Gresie tip parchet – You get the best of both worlds

Ce alegi gresie sau parchet pentru pardoseală? Alegerea nu este ușoară. Parchetul arată bine și oferă o atmosferă călduroasă oricărei încăperi, în timp ce gresia este mult mai ușor de întreținut și de curățat. Din fericire, omenirea s-a deșteptățit grozav și a apărut gresia tip parchet. E o gresie normală, atâta doar că arată exact ca parchetul.

Acum gândește-te la posibilități. Probabil că vrei să alegi gresie baie. Ce ai în minte? Gresie albă sau albastră, poate ceva ce imită marmura? Sigur opțiuni bunicele. Dar cum ar fi să alegi gresie baie cu aspect ce imită perfect parchetul. Dacă nu mă crezi că o să arate bine, te invit să arunci o privire la următoarele imagini.

Sursa: https://goo.gl/WSerUJ
Sursa: https://goo.gl/PEBQBR

Este o opțiune bună și pentru gresie exterior sau gresie bucătărie. Și dacă te îngrijorează faptul că gresia este ceva mai rece decât parchetul am două soluții pentru tine. Soluția cea mai simplă: papucii de casă și șosetele. Nu își e lene să le pui în picioare, nu simți frigul. O metodă mult mai prietenoasă, mai eficientă, dar ceva mai costisitoare însă, este încălzirea din pardoseală. Cu acest sistem de încălzire nu mai ai treabă cu frigul, indiferent că ai gresie în baie, gresie exterior sau gresie în bucătărie.

Mai mult decât atât, dacă vei cumpăra online ai mari șanse să găsești ușor modelul preferat de tine la dimensiunile potrivite. Ține minte că poți alege gresie tip parchet în diferite culori și texturi.

Așadar, cum ți se pare opțiunea asta? Tu ce alegi? Parchet sau gresie tip parchet?

You may also like

Lasă un răspuns