Renovează-ți stilul de viață – începe cu apartamentul!

Au început să mă amuze faimoasele rezoluții de anul nou. De fapt, ele în sine au devenit o glumă și un subiect preferat pentru amuzamentul cu ocazia trecerii în noul an. Pentru mine, așa cum am mai spus anul trecut într-un articol, 1 ianuarie 2018 este nimic mai mult decât ziua care urmează după 31 decembrie 2017, așa cum după marți urmează miercuri și atât. Cu toate acestea, cred că atunci când vrei să schimbi ceva la tine sau să îmbunătățești, trebuie să începi cât mai repede. Și dacă faptul de a te agăța de o anume dată te ajută, foarte bine. O metodă mai eficientă însă cred că este faptul de schimba ceva palpabil, pentru a te ajuta să schimbi ceva în atitudinea ta.

Nu spun că trebuie să mergi să te razi în cap pentru a-ți confirma puterea voinței, dar sunt sigură că ceea ce te înconjoară îți afectează mult voința și atitudinea. Mă refer aici la spațiul în care locuiești. Eu cred foarte tare în ideea că spațiul în care îți petreci timpul, influențează foarte mult modul în care gândești, productivitatea ta, starea de spirit, etc. De aceea cred că pentru o renovare psihică sau o renovare a modului în care privești și trăiești viața, trebuie să începi cu renovarea spațiului în care trăiești.

Un spațiu dezordonat înseamnă o minte dezordonată, un spațiu înghesuit sugrumă creativitatea și un spațiu dărăpănat cu crăpături sau lucruri defecte încurajează formarea unei atitudini negative față de sine și față de ceilalți. Spațiul în care trăiești te influențează mult. Dacă l-ai privit cu atenție și ai decis să e momentul pentru o schimbare, s-ar putea să ai nevoie de ajutor.

   Repară „Acasă” din mintea și locuința ta

Când „acasă” se strică trebuie renovat obligatoriu. Cei de la Repara Acasa se ocupă cu amenajări interioare apartamente, cu administrare imobile, precum și alte servici legate de clădiri. În ceea ce privește reparațiile, renovările sau amenajările interioare, ei sunt gata să te ajute. Știu că nu i-ai permite oricui să îți „repare” sau „renoveze” modul de gândire, deci și locuința ta trebuie lăsată doar în mâna profesioniștilor. Cei de la Repară Acasă își îmbogățesc experiența cu fiecare proiect și sunt gata să trateze locuința ta cu aceiași seriozitate și grijă cu care tratezi tu obiectivele tale de a deveni o persoană mai bună.

Fă din orice casă, acasă 🙂

Fă din casa ta un „spațiu prieten” care să te ajute să îți atingi fiecare obiectiv, care să te susțină atunci când e greu și care să te motiveze atunci când vrei să renunți. Renovează-ți stilul de viață și fii o persoană mai bună, mai sănătoasă, mai echilibrată și mai veselă. Și… fă-ți casa la fel, merită!

You may also like

Lasă un răspuns