Tu cum trimiți „pachetul” din Anglia în România?

Bineînțeles, toți cei care au persoane dragi în străinătate știu că cel mai frumos cadou este ca acele persoane să se întoarcă acasă și toți să se poată bucura unul de celălalt. Scenariile ideale de acest gen, din păcate, nu prea există. Uneori, cei care sunt în străinătate nu ajung în țară, alteori nu reușim să le facem noi o vizită, dar asta nu înseamnă că nu ne gândim unii la alții și nu ne pasă. Cred că cea mai bună metodă de a le arăta celorlalți că vrem să le fie bine și că ne gândim la ei, după faptul de a le spune asta printr-un apel, este faptul de a le face un cadou, sau de a le trimite faimosul „pachet”. Pachetul ăla în care tu îți pui tot doru și îl trimiți către un dor poate și mai mare. Pachetul acela care îți reamintește măcar pentru câteva ore motivul pentru care ești acolo și nu acasă. Și, pachetul ăla pe care mai ales cei mici îl așteaptă cu sufletul la gură.

Dacă te afli în această situație, stresul transportului pachetului este ultimul lucru de care ai nevoie. Și transportul unui asemenea pachet este destul de stresant. Poșta este scumpă și nesigură, iar transportul prin cunoștințe sau diverși șoferi nu este nici pe departe o metodă fără stres. Nu știi când ajunge pachetul sau dacă va ajunge. Mai mult, dacă pachetul „se pierde”, nu poți să tragi la răspundere pe nimeni. pentru cei care locuiesc în UK însă sau au rude în Marea Britanie, am o veste bună. Eastline serviciul de coletărie este metoda cea mai sigură și mai rapidă de a trimite un colet în sau din România sau Marea Britanie.

Treaba este simplă. Alegi ce vrei să trimiți, de la plicuri la pachete mari, împachetezi foarte fine bunurile pentru expediere. În acest sens, urmează sfaturile de pe site-ul celor de la Eastlines unde găsești un ghid de ambalare. Mare atenție, nu alege o cutie prea mică sau prea mare, și asigură-te că etichetezi corect dacă pachetul are elemente fragile. Foarte important, umple bine cutia astfel încât să nu existe goluri ce să permită mișcarea bunurilor în cutie. Urmărește și pagina de Facebook Eastlines unde apar din când în când sfaturi cu privire la ambalare, știri despre livrare precum și mici postări amuzante.

Alege să trimiți acasă sau la cei dragi doar ce e mai bun și cum este mai bine. Meriți și merită să dai importanță lucrurilor importante. Alege să trimiți un colet celor dragi cu garanția că va ajunge în 3-5 zile. Dacă nu ajungi tu…. măcar trimite coletul. Și dacă tot ai rezolvat cumva să ajungă cadoul, poate faci cumva să ajungi și tu în sfârșit acasă ;).

You may also like

Lasă un răspuns