Ai o afacere? – Cum alegi cea mai bună casă de marcat

 

Nu știu de ce, de fiecare dată când mă gândesc la casele de marcat, le asociez cu imaginea unui monstru al afacerilor care vrea să facă tot posibilul să te aducă la faliment. Cel mai probabil o fi din cauza că la TV tot auzeam de unu altu care nu folosește casa de marcat. Mi se pare o prostie să nu o folosești. Nu este un monstru, casa de marcat este un aliat în afacerea ta, și dacă o folosești cum trebuie va fi mult mai simplu să îți monitorizezi câștigurile, și chiar că o folosești ca strategie de marketing. Cum? Citește tot articolul și o să afli. Până atunci însă vorbim despre cum poți alege cea mai bună casă de marcat.

   Unde găsești case de marcat ieftine și servicii de calitate?

Îți recomand să cauți case de marcat ieftine online. Google este un prieten de nădejde și face o treaba bună în a-ți recomanda companii de încredere. Așa am dat eu peste tehnicafiscală.ro. Sunt distribuitori autorizați pentru casa de marcat Datecs, una din cele mai populare de pe piață, și îți pun la dispoziție și alte materiale, precum consumabile sau sertare pentru bani. De asemenea, se pun la dispoziție pentru a te ajuta cu procesul de fiscalizare case de marcat. Având asta în minte, să vedem cum poți alege cel mai bun model?

    Cea mai bună casă de marcat – Ușor de folosit

Este poate cel mai important aspect. Când alegi o casă de marcat, aceasta trebuie să aibă un design intuitiv, combinația de numere și simboluri pentru coduri trebuie să fie ușor de reținut, iar setările pentru eliberarea raportului Z trebuie să fie ușor de învățat de către întreg personalul.

De asemenea, alege o casă de marcat care permite încărcarea rapidă și ușoară cu rolă de hârtie. În acest sens, alege să ai role de hârtie ceva mai late, și ferește-te de modelele vechi de casă de marcat, care sunt cunoscute pentru dificultatea cu care poți executa operațiunea de schimbare a rolei.

    Conectivitate

Nu uita că vei avea nevoie să conectezi casa de marcat la un computer sau alt dispozitiv. Alege o casă de marcat care îți permite să faci acest lucru ușor. Cele mai noi modele sunt dotate cu Bluetooth astfel încât te poți conecta fără fir.

De asemenea, acordă atenție numărului de porturi. Este bine ca acesta să fie cât mai mare. Astfel te vei putea conecta nu doar la PC, ci și la sertarul pentru bani, la scanerul de cod de bare sau la cântarul electronic.

     Jurnal electronic

Deja obligatoriu, indiferent de modelul de casă de marcat pe care îl achiziționați, acesta trebuie să fie dotat cu jurnal electronic.

    Hârtia

Am ajuns și la trucul de marketing. Se pare că atât clienții, cât și angajații preferă hârtia mai lată pentru casa de  marcat. Aceasta trebuie să fie termică și lată de cel puțin 37 mm. Astfel aveți mai mult spațiu ceea ce vă permite să includeți pe bon logo-ul afacerii voastre, precum și diverse promoții.

Indiferent de alegerea ta, asigură-te că este conformă prevederilor legale. Astfel te vei putea bucura cu adevărat de munca ta.

You may also like

Lasă un răspuns