Cursul de Publicitate Eurocor – Cum mi se mai pare?

 

Un update din când în când nu strică deloc. Și cum a trecut ceva vreme de când am scris ultima dată despre cursul de la Eurocor, am zic că nu ar fi rău să vă mai spun câte ceva. Lecțile 5 și 6 sunt deja mai hardcore și deja învăț despre agenția de publicitate, modul în care este structurată și cum trebuie să funcționeze o agenție de publicitate de succes. Ideea este că acest curs deja este mai intens, avem mai multă informație. Nu vreau deloc să te sperii, ba din contră. În continuare am să îți spun de ce mi se pare încă ușor de urmărit și reținut informațiile, chiar dacă vorbim despre multe informații.

    Recapitulare după fiecare lecție

Îmi place la nebunie acest aspect. Fiecare lecție este divizată în părți mai micuțe pentru a putea înțelege cu precizie fiecare aspect al lecției. Apoi pentru fiecare parte în cadrul recapitulării se extrage o singură și unică idee principală pe care este bine să reții. Nu e cazul să înveți pe de rost fiecare idee. Dacă o vei înțelege o vei reține.

Îmi place că acest curs te încurajează să reții ceea ce vei folosi. Orice informație facultativă, deși există în curs, rămâne la latitudinea ta dacă o vei reține sau nu. Aceasta libertate de a selecta personal informațiile importante este și motivantă și stimulativă. Cu siguranță dacă aș fi avut posibilitatea să învăț așa, măcar în ultimii ani de liceu, cel mai probabil aș fi rămas cu mult mai multe informații folositoare.

    Tema de casă

Da… nu scap de tema de casă… asta e cea mai grea pentru mine. Nu că exercițiile ar fi grele, dar îmi este destul de greu să găsesc timp pentru ele. Dar nu mă las! Ce vreau să spun este că tema de casă este super interactivă și ușoară. Cele mai „grele” exerciții sunt și cele mai captivante și mai distractive. Astfel îți vine ușor să le faci. Dacă te-ai temut de acest aspect, află că nu este cazul. Temele sunt foarte ușor de finalizat.

Cam astea au fost câteva impresii despre cursul de publicitate Eurocor. Nu e panică, o să mai scriu cu siguranță. Am de gând să vă scriu puțin despre platforma lor online, deci stați pe aproape. Până una alta, abia aștept să aflu dacă aveți întrebări legate de cursurile Eurocor. Le aștept în comentarii. Pupici!

You may also like

Lasă un răspuns