Plase de protecție – siguranța este pe primul loc

Mai presus decât productivitatea, viteza, eficiența sau câștigul la locul de muncă este siguranța. Pentru a te putea bucura de tot câștigul în urma muncii tale este necesar să îți desfășori munca în condiții de maximă siguranță. În mod deosebit dacă lucrezi în domeniul costrucțiilor, sunt de părere că este necesar să acorți mare atenție acestui aspect. Deoarece este foarte probabil să existe riscul unei căderi periculoase, atunci când ceea ce construiești nu are o structură foarte stabilă și solidă și riști să îți pierzi echilibrul foarte ușor, este practic și chiar obligatoriu să folosești plasa de protecție.

Plasa de protecție îți poate salva viața

Plasa protecție pe romnets.ro este una din cele mai populare și mai sigure măsuri de a te proteja atunci când lucrezi pe un șantier la înălțime. Atunci când este securizată cum trebuie, poate să îți salveze viața, sau să salveze viața angajaților tăi. Din fericire, ai posibilitatea de a găsi mai multe plase de protecție de diferite tipuri. Mai mult decât atât, ai posibilitatea de a le personaliza, astfel încât să corespundă cel mai bine nevoilor tale.

Plasa protecție construcții îți protejează nu dor muncitorii ci și diverse obiecte sau unele care pot cădea. Pentru a asigura o mai bună protecție a obiectelor alege o plasă cu ochi mai mici și mai deși. În general, găsești plasă de protecție cu o dimensiune a ochilor cuprinsă între 10mm și 100mm. Poți alege ce dimensiune este mai potrivită pentru nevoile tale.

Trebuie să alegi și tipul de plasă potrivit pentru tine. Plasele de tip S sunt confecționate din sfoară perimetrală. Acestea se plasează pe orizontală pentru a proteja muncitorii sau obiectele de căderea accidentală. Plasele de tip T sunt plasate pe orizontale pe marginea sau în prelungirea suprafețelor care permit deplasarea. Plasa de tip V este plasată în poziție verticală, iar cele de tip U sunt utilizate tot vertical, dar sunt montate pe un cadru.

Plasa de protecție în costrucții este o cerință obligatorie, de aceea te sfătuim să nu te uiți la preț când vrei să o cumperi, și nici să nu începi o lucrare fără să o amplasezi. Din fericire, online, găsești mai multe oferte pe care să le găsești avantajoase.

You may also like

Lasă un răspuns