O vacanță de iarnă în țările calde

Nu știu cum sunteți voi iarna, dar eu nu aș vrea să fiu iarna. Aș vrea să fiu dor vara. Să nu trebuiască să car după mine mai multe haine, să pot să mă mișc în voie, și să pot să văd mai mult decât oameni zgribulind de frig în jurul meu. Iarna pentru mine este pur și simplu deprimantă, de aceea nici nu aș sta pe gânduri. Dacă ar fi să merg în vacanță, clar aș alege un sejur exotic. Culori, căldură și oameni veseli, apă și lejeritate, relaxare și energie în același loc. Asta văd eu în vară, iar cei care văd asta în iarnă, nu știu ce e greșit cu ei. Până ajung eu să merg într-o vacanță exotică însă, hai să vedem două destinații în care aș vrea să ajung.

Bali

Știu despre Bali din cartea „Mănâncă, roagă-te, iubește”. Încă de atunci mi s-a părut că este o destinație în care m-aș simții bine și care m-ar fascina. Când am aflat însă că în Bali temperatura medie în lunile ianuarie și februarie este de 29 de grade, am zic că aceasta este clar destinația mea de vis. Știu și că economia în Bali este și foarte prietenoasă cu europenii. Asta combinată cu peisaje interesante, arhitectura deosebită și oamenii interesanți, fac din Bali destinația exotică perfectă.

Goa

Știu că nu este una din cele mai populare destinații turistice, dar poate tocmai acest aspect o face să fie mai deosebită. Cu siguranță trebuie să existe pe lista ta de sejururi exotice. Asta pentru că orașu Goa îți asigură o vacanță exotică perfectă pe malul mării din India. Îmi place această destinație pentru trei motive: plajă, culoare, energie. Exact ce ne lipsește nouă acasă. De asemenea, nu vorbim de prețuri exorbitante, nici în cazul șederii acolo, nici când vorbim despre prețuri pentru achiziționarea unui bilet de avion.

Nu cred că era cazul să te conving să alegi destinați exotice pentru vacanța de iarnă. Dar sper că am reușit să îți dau câteva idei care să ți se pară cel puțin interesante. Sper să ajungi acolo și să ne faci la toți în ciudă cu o poza din cele mai faine vacanțe exotice.

You may also like

Lasă un răspuns