Cum alegi cea mai buna imprimantă fiscală?

Dacă ai o afacere de vânzare bunuri sau servicii, este foarte probabil să ai nevoie de o imprimantă fiscală. Deși pare un aparat mai simplu decât o casă de marcat, imprimanta fiscală este un aparat superior caselor de marcat, mai ales atunci când vorbim despre o imprimantă fiscală cu jurnal electronic. Să vedem câteva criterii de alegere a celei mai bune imprimante fiscale.

   Durabilitatea și mobilitatea

În prezent, obiectele cu o portabilitate sporită sunt din ce în ce mai apreciate. De aceea este cel mai bine să optezi pentru o imprimante mobile. De asemenea, cele mai bune imprimante fiscale sunt cele pe care te poți baza. Urmărește părerile despre cele mai durabile imprimante fiscale. Ai nevoie de un aparat pe care să te poți baza în pentru o perioadă lungă de timp, în condiții de utilizare la o frecvență mărită.

    Viteza

O imprimantă fiscală bună trebuie să fie rapidă. Nu ai timp de pierdut, de aceea urmărește în descrierea produsului acest atribut. O imprimantă cu o reputație bună în acest sens este cea de la Datecs, modelul FP500 T.

    Funcții speciale și software

Imprimantele fiscale nu sunt dotate cu un software propriu așa cum se întâmplă în cazul caselor de marcat. Alege deci o imprimantă fiscală care să includă în prețul de achiziție și programul de operare. Softul de funcționare de altfel, trebuie să fie mereu inclus în preț.

De asemenea, o imprimantă fiscală de calitate trebuie să fie dotată cu funcții cât mai diversificate. Este ideal ca o imprimantă de acest tip să îți permită să scoți atât bonuri fiscale, cât și bilete de natură nefiscală. Pentru că nu poate funcționa cu un soft propriu, imprimanta trebuie conectată la un sistem de calcul, adică la un computer. Avantajul imprimantelor fiscale mobile este acela că sunt dotate cu bluetooth, asta le permite conectarea rapidă fără fir. Va trebui deci doar să acorzi atenție distanței la care se află imprimanta de calculator. Avantajul este acela că nu vei avea atâtea cabluri, iar acesta este mereu un aspect de dorit.

Acestea sunt doar câteva aspecte de care poți să ții seama atunci când cauți cea mai bună imprimantă fiscală cu jurnal electronic. Vei face cu siguranță cea mai bună alegere doar atunci când alegi informat. Felicitări așadar pentru că ai ales să te informezi și ai citit acest articol!

You may also like

Lasă un răspuns