Black Friday 2017 – Fă-ți casa mai luminoasă

 

Ironic cumva tocmai de Black Friday, vinerea neagră, ai ocazia de a te asigura că locuința ta va fi mereu luminată, corespunzător sau chiar cu stil. Știu că nu prea te-ai gândit până acum, dar până și iluminatul din casă poate să fie într-un anumit stil. Și,până nu ne ia greața de la cuvântul stil, sunt aici să îți propun câteva variante interesante pentru iluminarea locuinței. Profit de Black Friday pentru că găsești reduceri semnificative. Unde? Îți spun imediat.

 

    SavElectro – face lumină în reduceri

Savelecrto este un magazin online descoperit de mine de ceva vreme. În perioada 24-26 noiembrie, adică tot acest weekend, au reduceri de până la 60% la produsele din ofertă. Știu că majoritatea dintre voi veți vâna haine, produse cosmetice, cărți și așa mai departe. Adevărul este însă acela că nu te poți îmbrăca, machia sau citi pe întuneric. Și, dacă ai posibilitatea să îți luminezi casa într-un mod inedit și mult mai ieftin, eu zic că merită să citești în continuare.

    Tabăra vintage – aducem lumina din trecut în timpurile noastre

Când am văzut pe site categoria becuri vintage și am dat de corpuri de iluminat vintage, inima mea mai veche decât ar trebui să fie s-a topit toată. Să nu vă gândiți că vorbim aici despre lampa bunicii. Eu sunt de părere că o piesă de inspirație vintage de pe acest site, poate să se potrivească de minune chiar și într- locuință cu design modern. O să vă inserez și câteva fotografii, dar sincer, un pendul vintage, un lampadar, aplica sau o lustră în același stil nu cred că dă rău în casa nimănui.

Cel mai mult m-a atras lampadarul. Este ceva în statura lui care pur și simplu te farmecă. Nu știu dacă este faptul că pare o veioză mult prea mare, sau faptul că este cam la fel de înalt sau mai înalt ca tine, cert este că acest „băț cu bec” este capabil să schimbe radical atmosfera oricărei încăperi. Dacă îți dorești deci o schimbare în casă, un simplu articol ca acesta, poate fi alegerea cea mai bună pentru tine.

    Tabăra modernă – „LED the light shine in your house”

Hai ca am dat-o și în englezonisme. Dacă ești o persoană dedicată exclusiv stilului modern nu e nicio panică. Există și pentru tine oferte foarte faine. Tehnologia LED este una din cele mai eficiente și econome sisteme de iluminat pentru o locuință. Becurile LED au o putere de iluminare foarte mare, și o durată de viață care depășește 50.000 de ore.

Mai mult decât atât, variantele inedite de iluminare pot completa decorul luxos al oricărei încăperi. De la clasicele aplice și plafoniere LED, poți alege să îți pui prin casă bandă LED sau chiar panouri LED ori spoturi LED. Toate le găsești la ofertă pe SavElectro.ro

Ce te faci dacă ajungi pe site și produsul pe care îl dorești nu este la oferta? Nicio problemă. Încă poți să te bucuri de 15% reducere la orice produs cu codul SAVBF.

Așadar ce mai pierzi vremea pe blogul meu. Fugi repede și cumpără tot ce ai nevoie pentru a te bucura de lumina perfectă în locuința ta!

 

You may also like

Lasă un răspuns