Cum purtăm o ie românească în sezonul rece?

 

Nu sunt eu o naționalistă, nici nu țin foarte tare la folclor, dar nu pot nega faptul că ia românească este o piesă vestimentară deosebită. Vara aceasta în mod deosebit mi s-a părut că a câștigat o popularitate extraordinară. Ce te faci însă dacă nu ai apucat să porți ia pe timp de vară, sau dacă încă mai vrei o porți și iarna? Nu este nicio tragedie. O ie romînească autentică nu este condiționată de sezon. Accesorizată corespunzător, ia poate fi oricând nestemata ținutei tale. Bineînțeles, nu putem spune același lucru despre iile de duzină fabricate din materiale sintetice. Dar unde mai găsești în ziua de azi ie românească lucrată manual, ca acelea pe care le purta bunica?

    Ie românească lucrată manual – prima regulă a unei ținute reușite

Nu este ușor să găsești haine de calitate, cu toate că în era în care trăim suntem bombardați cu reclame și aveam posibilitatea de a cumpăra sau comanda online milioane de articole vestimentare. Tocmai acest lucru face ca autenticitatea să fie atât de prețioasă și să transforme un simplu articol vestimentar într-o bijuterie. Ce este autentic este rar și mereu unic. Din fericire am găsit un magazin online care îți dă posibilitatea de a cumpăra ii românești, precum și alte articole vestimentare cu motive folclorice, fabricate manual de către meșteri artizani autentici. Fashonista din tine va fi încântată să afle mai multe despre Anilu.ro.

Dedicați tradiției și autenticității, cei de la Anilu.ro au înțeles importanța morală a conservării folclorului prin haine. Iile lor nu sunt simple bluzițe pe le găsești în orice magazin mixt din țară. Lucrate cu migală și maturitate, acestea poartă aceiași încărcătură emoțională ca cele pe care le purta bunica, și cu siguranță le vei îmbogății purtându-le și oferindu-le copiilor sau nepoților tăi după ani de zile.

    Ie românească – perfectă atunci când găsești mărimea potrivită

Știu că unul din impedimentele pentru care eziți să îți comanzi o ie românească este faptul că ești nesigură cu privire la mărimea potrivită, nu găsești mărimea potrivită sau nu crezi că îți va sta bine. Întâi de toate lasă-mă să îți spun că ia românească este un articol vestimentar universal care nu poate să arate rău pe nimeni. Este atât de genială încât indiferent cât de mare sau mică ești, ia va putea să îți scoată în evidență cele mai frumoase părți ale staturii tale.

Dacă îți e greu să găsești ia potrivită ca mărime pentru tine, atunci găsește ia mărimea ta. Pe Anilu.ro ai posibilitatea de a personaliza orice model de ie. Ei sunt dispuși să îți „gătească” o ie conform „rețetei” corpului tău, astfel încât ia să fie precum desertul de la sfârșitul unei mese oricum delicioase. În cazul în care dimensiunile standard de pe site sunt aberante pentru tine, ai șansa de ale disciplina, astfel putându-te bucura de o ie care să fie cu adevărat numai A TA.

    Ie românească – și nu numai

Ce îmi place mult la Anilu.ro este faptul că îți poți alge o ie care să se potrivească personalității tale. Fie că preferi culorile vii și cât mai diversificate, ori îți plac motivele folclorice minimaliste negre, vrei o ie care să fie plină de flori sau preferi una care are fir de mătase, ai posibilitatea de a găsi exact ce îți dorești. Gama de modele este suficient de variată, și sigur vei găsi una pe gustul tău.

Pe lângă clasicele ii, pe Anilu.ro mai găsești și rochițe cu motive tradiționale care arată foarte bine și sunt potrivite pentru orice ocazie specială. Repet, nu ai cum să dai greș cu ele. Ce este cu adevărat autentic, nu se demodează. De asemenea, dacă vrei să îmbraci în folclor și suflețelele mici din viața ta, vei găsi și costumașe potrivite pentru copiii mici sau chiar bebeluși.

    Ie românească iarna – perfect în combinație cu un pardesiu

Dacă te îngrijorează faptul că îți va fi rece cu o ie toamna și iarna vreau să îți aduc aminte că acestea sunt brodate pe pânză din bumbac topit. Materialele sunt 100% naturale de aceea sunt potrivite pentru orice sezon, reușind să mențină o temperatură plăcută a corpului.

Pentru ca ținuta ta să fie una completă, îți recomand să îi iei o pereche, și anume un pardesiu brodat de pe Anilu.ro. Poți găsi pardesie brodate foarte elegante, care să îți completeze perfect ținuta ta tradițională. Cusute din stofă de lână 100%, acestea sunt foarte călduroase și potrivite pentru sezonul rece. Te simți bine și arăți bine, de fapt ai posibilitatea de a experimenta cum se simțeau odinioară domnițele înstărite deoarece modelele brodate precum și croiala, sunt inspirate din acea epocă.

   Ie românească – de unde o cumperi și cât costă

Dacă ești o persoană care ține la valoarea autenticității, vei recunoaște că aceasta nu este niciodată prea scumpă. Pe Anilu.ro prețurile încep de la 190 lei. Poți comanda produsele doar online, iar acestea vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, plata se poate face cu cardul sau prin ramburs, chiar și în rate.

Așadar, poți purta ia tradițională și toamna și iarna cu încredere și fără probleme. Alege o bijuterie vestimentară care să se potrivească cu nestematele personalității tale!

You may also like

Lasă un răspuns