Tu la ce te holbezi toată ziua – Monitor LED

Pe lângă telefon mai este un lucru la care te holbezi cât poți de mult. Nu… nu vorbesc de cărți, vorbesc de ecranul computerului sau de ecranul televizorului. Indiferent că faci asta pentru divertisment, sau ești obligat să te miri la un dreptunghi toată ziua din cauza job-ului, este absolut normal să vrei să acorzi ochilor tăi privilegiul de a privii ceva cu adevărat de calitate. Nu te apuca acuma s calculezi câte ori stai în fața unui monitor, îți garantez eu că sunt precis mult mai multe decât plănuiești sau decât ai vrea. Printre cele mai bune variante de monitoare disponibile în prezent se numără monitoarele LED. Cu ce sunt mai bune decât monitorul la care te uiți acum? Îți spun în continuare.

Pur și simplu arată mai bine

În momentul în care găsești monitoare LED ieftine și le pui în casă, casa ta arată mai bine. Practic, când te uiți la TV sau stai la PC nu mai poți spune că privești o cutie cu imagini. Că nu mai există nicio cutie. Vorbim mai degrabă de un tablou cu imagini. Una din părțile foarte bune este faptul că nu va trebui să mai ștergi așa mult praf, iar gospodinele știu foarte bine despre ce vorbesc. Pe lângă acestea, fie că vorbim de monitoare computer sau de monitoare TV, acestea se potrivesc mai bine în orice încăpere. Se contopesc de minune atât cu un decor modern, cât și cu unul rustic, deoarece pur și simplu ocupă puțin spațiu, fiind foarte subțiri. Astfel ridică nivelul estetic al oricărei încăperi, bineînțeles, cu condiția ca încăperea să fie curată.

Are o durată de viață mai mare și consum mai redus

Monitoarele LED au o durată de viață mai mare în comparație cu alt tip de monitoare. Având în vedere că monitorul PC-ului tău va sta cu siguranță deschis câteva ore bune în fiecare zi, acesta este un aspect care ar trebui să te preocupe. Din fericire monitoarele LED au o durată de viață destul de mare. De asemenea, atunci când cauți monitoare LED ieftine, nu te interesează doar prețul de achiziție, ci și numărul acela enervat care apare pe factura de curent. Află că un monitor LED te ajută să faci economii în comparație cu unu LCD. Acesta are un consum cu 30-40% mai redus, deci o sumă destul de însemnată.

Acestea sunt doar câteva avantaje ale monitoarelor LED. Așadar, tu la ce te holbezi toată ziua?

You may also like

Lasă un răspuns